Ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τις μεταγραφές της τελευταίας ημέρας: «Τέσσερις κινήσεις με τις οποίες ολοκληρώσαμε τον προγραμματισμό. Είχαμε συζητήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, όμως επειδή είναι από το πάνω ράφι, δεν ήταν εύκολο να κλείσουν. Αυτού του είδους ποδοσφαιριστές περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή να βρουν κάτι καλύτερο. Το ξέραμε αυτό, κάναμε υπομονή και τελικά καταφέραμε να τους κλείσουμε στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών».

Για τα ηχηρά ονόματα: «Ο Στεπίνσκι είναι γνωστές οι ικανότητές του, σταθήκαμε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας, γιατί τον χάσαμε πέρσι σε ένα σημείο που τον χρειαζόμασταν. Αν συνέχιζε κανονικά, ίσως σήμερα να μην μπορούσαμε να τον αποκτήσουμε. Ο Κακόριν είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, με βαρύ βιογραφικό και περιμένουμε να μας δείξει όλα αυτά που μπορεί, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πήραμε τον Μεντιούπ, τον Αλγερινό από την Μπορντό και τον νεαρό, Μποακί, τον Γκανέζο δεξιό μπακ. Με αυτές τις μεταγραφές προσδώσαμε στην ομάδα μας βάθος. Αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα που είχαμε πέρσι και το δώσαμε στον προπονητή μας φέτος».

Για το βάθος και την ποιότητα του ρόστερ: «Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και με βάθος. Ευελπιστούμε πως οι νεοφερμένοι θα προσφέρουν πολλά στην ομάδα μας φέτος. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ταπεινοί».

Για την επιστροφή Στεπίνσκι: «Περίπου σε ένα μήνα θα είναι έτοιμος. Εξαρτάται και από τον ίδιο, αφού είναι και το κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Θα μπει σιγά-σιγά και προσεχτηκά η επιστροφή του».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στόχος είναι να πάρουμε άλλους τρεις βαθμούς. Έχουμε όμως πλήρη επίγνωση πως και αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολύ διαφορετικό από το παιχνίδι της πρεμιέρας, όμως και πάλι περιμένουμε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο».

Για τον κόσμο: «Θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο. Γνωρίζουμε πως είναι το εργάσιμο της ημέρας, όμως οι επενδυτές έκαναν ότι μπορούσαν και ευχόμαστε ο κόσμος μας να το ανταποδώσει με την παρουσία του».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ