Ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με την Μαρίνα Αργυρού.

Αναλυτικά:

Για την εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Από το καλοκαίρι είχαμε στόχο να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την περσινή χρονιά. Για την ώρα έχουμε κάνει καλό ξεκίνημα, αλλά είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και δεν λέμε τίποτα. Χαιρόμαστε που ξεκινήσαμε έτσι, όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Είναι από τους λόγους που θέλουμε τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής μας χαρακτήρισε τον αγώνα τον πιο δύσκολο από όλους. Είμαστε το φαβορί και θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε. Η Καρμιώτισσα θα πάει στον Αντώνης Παπαδόπουλος για να πάρει τους πρώτους βαθμούς».

Αν είναι εύκολο να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους: «Ο προπονητής μας και η προπονητική ομάδα δουλεύουν πάρα πολλές ώρες. Ο προπονητής μας είπε πως θα γιορτάσουμε την επιτυχία μας απόψε, δηλαδή τη νύχτα που κερδίσαμε τον ΑΠΟΕΛ και μετά θα επικεντρωθούμε στην Καρμιώτισσα. Θέλω να πιστεύω πως θα δούμε έναν Άρη σοβαρό που θα πάρει τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά: «Το πρόβλημα του τραυματισμού είναι ο Τζιαβέ. Ευελπιστούμε πως θα τον έχουμε κοντά μας μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Εκτός και ο Στεπίνσκι που θέλει λίγο χρόνο και ο Μποακί. Συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Μεντιούπ»

Για τον Στεπίνσκι: «Σε περίπου ένα μήνα θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή μας».

Για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Θα είμαστε εκεί μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Ξέρω ότι δεν είναι ιδανική ημέρα, είναι εργάσιμη, παίζουν και οι ομάδες μας στην Ευρώπη, όμως χρειάζονται την στήριξη της ομάδας οι ποδοσφαιριστές μας, το αξίζουν».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ