Η Εθνική μαζεύτηκε για πρώτη φορά σήμερα, υπό τις οδηγίες του Τιμούρ Κετσπάγια και το μήνυμα που πέρασε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή, δεν πρέπει να το αμελήσει κανείς!

«Ο καθρέφτης για να στηριχθεί και ο Κύπριος παίκτης είναι η Εθνική» είπε αρχικά ο διεθνής τερματοφύλακας και συνέχισε «Πάντα ήμασταν ομάδα όμως κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο έρχονται με τα πράγματα που κάνεις εκτός γηπέδου».

Αν το απομονώσουμε αυτό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί ο Παναγή, όμως μας δίνει την εξήγηση αμέσως μετά. «Τα περισσότερα παιδιά εδώ δεν έχουμε αρκετό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες μας και είναι ένας τρόπος να κάνουμε κάτι καλό στην Εθνική βοηθιόμαστε και στην ομάδα».

Τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Και προσπαθούν μέσα από την Εθνική για να βρουν χρόνο για να παίξουν. Δεν πάνε όμως έτσι τα πράγματα…

Στην Εθνική καλούνται αυτοί που παίζουν καλύτερα. Όταν δεν παίζουν, πως μπορεί να κληθούν οι καλύτεροι; Άρα την κλήση παίρνουν αυτοί που απλά… παίζουν! Τουλάχιστον, αυτό γινόταν κατά κύριο λόγο.

Ο Παναγή, εκφράζοντας όλους τους συμπαίκτες του, έκρουσε για μία ακόμα φορά τον κώδωνα του κινδύνου. Κανείς δεν τον ακούει, όμως κάποια στιγμή κάποιος θα πρέπει να το κάνει…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ