Ο διευθυντής της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» με τον Μάκη Νικολάου.

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Μας πλήγωσε. Ήταν ένα αποτέλεσμα άσχημο και μία κακή εμφάνιση. Είχαμε την εκτός προγράμματος νίκη με την ΑΕΛ και μας έφερε ενθουσιασμό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Επιβάλλεται να παλέψουμε έως το τέλος για την παραμονή. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα γινόταν προγραμματισμός με βάση την παραμονή. Είναι στα πόδια των παικτών και στο χέρι του προπονητή. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για την αξιοποίηση νεαρών Κυπρίων παικτών: «Το είπα ξανά ότι είναι εύκολο να θέσεις ως στόχο να στηρίξεις την προσπάθεια που γίνεται από την Ακαδημία και τη διοίκηση και να μην μένεις στα λόγια. Από πέρσι έγινε προσπάθεια και τέθηκαν στόχοι να αξιοποιηθούν Κύπριοι από την Ακαδημία μας και να προχωρήσουμε σε επαγγελματικά συμβόλαια. Θέλουμε ολοένα και περισσότερο να αναδειχθούν και γιατί όχι να πάρουν μεταγραφή σε μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή».

Για το κύπελλο: «Το κύπελλο σίγουρα είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και επιτρέπει σε όλες τις ομάδες να ονειρεύονται να πάνε μακριά, είδαμε και τον Εθνικό Άχνας πέρυσι που τα κατάφερε και έφτασε στον τελικό».

Για τη συνέχεια: «Από Δευτέρας θα αρχίσουμε εντατικά την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου, στοχεύουμε πάντοτε στη νίκη. Καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα…».

Αυτά και άλλα στο ηχητικό που ακολουθεί από το 23′ κι έπειτα:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ