Είναι πολύ πιθανόν το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο της Λεμεσού να είναι το ντέρμπι Απόλλων – ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική στις 30 Οκτωβρίου (ημέρα Κυριακή).

Έχει αρχίσει εδώ και μία περίπου εβδομάδα η αντίστροφη μέτρηση για την αποπεράτωση των εργασιών στο νέο γήπεδο της Λεμεσού, μετά από την τελευταία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, παρόντος και του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη. Η πιο πάνω εκτίμηση, αφορά στα τωρινά δεδομένα και θα γίνει… πράξη, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε διότι μέχρι στιγμής τα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν από όλους τους αρμόδιους του έργου στο μεγαλύτερο βαθμό τους δεν τηρήθηκε και εννοείται ότι θα αρχίσουν οι αγώνες, όμως, το γήπεδο σε κάποιους τομείς και το νέο οδικό δίκτυο δεν θα είναι ολοκληρωμένα στο εκατό τοις εκατό.

Για παράδειγμα, βλέπουμε πως ακόμη και στην ΑΕΚ Αρένα, μέχρι σήμερα προστίθενται αναβαθμίσεις και θα γίνουν κι άλλες «προσθήκες» μελλοντικά λόγω υπαρχόντων προνοιών. Για παράδειγμα, βλέπουμε πως ακόμη και στην ΑΕΚ Αρένα, μέχρι σήμερα προστίθενται αναβαθμίσεις και θα γίνουν κι άλλες «προσθήκες» μελλοντικά λόγω υπαρχόντων προνοιών.

Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό ζήτημα το οποίο «καίει» τις ομάδες της Λεμεσού, είναι το ενοίκιο και το ύψος αυτού. Την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί οι πρόεδροι των τριών Λεμεσιανών ομάδων, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη, θα δώσουν το παρών τους στη Βουλή, για συζήτηση του θέματος παρούσης και της ηγεσίας του ΚΟΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν, το ποσό του ετησίου ενοικίου «κλειδώνει» στις 450.000 ευρώ για κάθε ομάδα. Συνολικά δηλαδή, στο 1.350.000 ευρώ. Περσινές εκτιμήσεις έκαναν λόγω για 2.000.000 περίπου ετησίως συνολικά, αλλά κάτι τέτοιο οι ομπαδες δεν θα το δέχονταν με τίποτα. Περίμεναν ένα αρκετά μικρότερο ποσό ασφαλώς οι ομάδες και δεν αποκλείεται στο τέλος να πάει στις 400.000.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ