Στις τελευταίες προπονήσεις του Απόλλωνα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αυτό αναμφίβολα προκάλεσε χαμόγελα στον προπονητή του.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ/Ένθετο SUPER SPORT

Ένα λεπτό συμμετοχής να καταγράψει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ με τη φανέλα της Εθνικής Κύπρου και δεν θα χρειαστεί να μείνει εκτός καταλόγου α’ άλλος ένας ποδοσφαιριστής πέραν του τραυματία Ελ Χατζί Μπα. Ο Γάλλος στόπερ με την πρόωρη κυπριοποίησή του για σκοπούς ενδυνάμωσης του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, δίνει το δικαίωμα για να αδειάσει μία θέση ξένου/κοινοτικού. Οπόταν, ο Ίλιαν Ίλιεφ, που ήταν υποψήφιος να μην συμπεριληφθεί στον τελικό κατάλογο που θα παραδώσουν οι ομάδες στην ΚΟΠ περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν θα κλείσουν και τα τελευταία «παραθυράκια» της μετεγγραφικής περιόδου, θα υπολογίζεται κανονικά από τον Νταβίδ Καταλά.

Άλλωστε, είναι ποδοσφαιριστής για τον οποίο οι κυανόλευκοι ξόδεψαν ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσουν ως επένδυση. Πέρσι έκανε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά και εμφανίσεις κάπως απογοητευτικές. Είναι παίκτης, ωστόσο, ο οποίος διαθέτει το ταλέντο και την ικανότητα για να εξελιχθεί και να αφήσει το στίγμα του στη Λεμεσιανή ομάδα.

Φέτος θα ανέμενε κανείς πως με ολοκληρωμένη προετοιμασία στα πόδια του θα ήταν στις βασικές επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Προέκυψε όμως ο σοβαρός τραυματισμός του τον περασμένο Ιούλιο, ο οποίος τον οδήγησε στο χειρουργείο (κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου στο αριστερό πόδι, κατά τη διάρκεια της πρώτης βδομάδας στις Πλάτρες και υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση). Στις τελευταίες προπονήσεις του Απόλλωνα συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και αυτό αναμφίβολα προκάλεσε χαμόγελα στον Νταβίδ Καταλά, ο οποίος από τη μέρα που ήλθε, μετράει απουσίες σημαντικών παικτών. Η διακοπή είναι τέτοια που του επιτρέπει να καλύψει σημαντικό έδαφος, να αποκτήσει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση και δεν θα αποτελέσει έκπληξη εάν συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με την Πάφος FC για την 5η αγωνιστική.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καταλά έχει θετική άποψη για τον 23χρονο Βούλγαρο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις τόσο στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα της… εμπροσθοφυλακής. Πέρυσι, κατέγραψε 27 συμμετοχές, αγωνιζόμενος είτε ως επιτελικός μέσος (φυσική του θέση), είτε ως δεξιός χαφ. Ο Οκτώβριος θα είναι εξαιρετικά δύσκολος μήνας για τον Απόλλωνα με οκτώ αγώνες σε τριάντα ημέρες και όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ