Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Κύπρο μίλησε για το ακυρωθέν γκολ του Φούντα λέγοντας πως δεν κατάλαβε γιατί δεν μέτρησε!

Η Ελλάδα γνώρισε την ήττα από την Κύπρο με 1-0 σε ένα παιχνίδι όπου θα μπορούσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει αν είχε μετρήσει το γκολ του Φούντα που ακυρώθηκε στο 88′. Σε αυτό στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας επιθετικός που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών δήλωσε χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη φάση:

«Εγώ εκείνη τη τιγμή ήμουν σίγουρος πως θα μετρήσει το γκολ. Φαντάστηκα πως θα ήταν κάποιο λάθος επείδη και ο Μασούρας πήγε προς την μπάλα και μπορεί να μπερδεύτηκε ο επόπης. Δεν έχω δει ρίπλει και δεν ξέρω γιατί ακυρώθηκε».

Για το αποτέλεσμα: «Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα δεν το πετιμέναμε. Δεν είχαμε αυτό που έπρεπε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου».

Για το ντεμπούτο του: «Σαν ποδοσφαιριστές είναι το όνειρο μας να παίξουμε στην Εθνική Ανδρών. Είμαι χαρούμενος προσωπικά αλλά δεν μπορώ να χαρώ περισσότερο επειδή η ομάδα δεν κέρδισε. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω ανά πάσα στιγμή».

Για τη χαμένη ευκαιρία που είχε: «Ήθελα να σκοράρω, ήταν ένα καλό τελείωμα όχι όμως τέτοι για να μπορέσω να σκοράρω».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ