Ο Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) επί της Ελλάδας για το Nations League, εμφανίστηκε πλήρως ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το παιχνίδι: «Όταν κερδίζεις την Ελλάδα τότε δείχνεις θέληση για κάτι καλύτερο. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στο Κόσοβο. Θα ξεκουραστούμε και θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, κόντρα σε ποιοτική ομάδα».

Για την απόδοση: «Αξίζαμε τη νίκη και την πήραμε. Πιστεύω στην Εθνική ομάδα Έχει καλούς παίκτες με σπουδαίο ταλέντο. Έχουμε έμπειρους ποδοσφαιριστές. Ήταν εξαιρετικός και ο Ρομπέρζ στο ντεμπούτο του».

Για την επιλογή του: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι επιλογή μου να είμαι εδώ. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε μπορεί να γίνει καλή δουλεια στο μέλλον».

Για την αμυντική προσήλωση: «Είχαμε συμπαγής άμυνα, δεν μπορείς να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο με την Ελλάδα, σε αυτό το επίπεδο. Δεν τους αφήσαμε να μας απειλήσουν, αφού κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Για το μέλλον: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον κόσμο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αν πήραμε τους τρεις πόντους με την Ελλάδα, μπορούμε να κερδίσουμε και άλλες ομάδες».

Για τον Ανδρέου: «Είχα δουλέψει με τον Στέλιο Ανδρέου. Μας βοήθησε πολύ. Τακτικά τα πήγαμε πολύ καλά. Έχω πολλούς παίκτες που θα διεκδικήσουν θέση στην εντεκάδα. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για μένα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ