28/09/2022 17:48

Την νέα τηλεοπτική σεζόν καλωσόρισε το OMEGA, το βράδυ της Τρίτης, σε μία λαμπερή εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του σταθμού, με νέες ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, ανανεωμένα και άκρως ενδιαφέροντα ψυχαγωγικά προγράμματα, αγαπημένα τηλεπαιχνίδια και reality shows, αλλά και με ολοκληρωμένη καθημερινή ενημέρωση δίπλα στον πολίτη με την αξιοπιστία, εγκυρότητα, αμεροληψία και κριτική ματιά της έμπειρης δημοσιογραφικής του oμάδας.

Διοίκηση, στελέχη, συντελεστές και διαφημιστικά γραφεία έδωσαν το παρόν τους και απόλαυσαν μια ξεχωριστή βραδιά με πολλά χαμόγελα, συζητήσεις, και ευχές για μια νέα επιτυχημένη τηλεοπτική περίοδο.

Σε ομιλία του, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA κος Ιωάννης Χάσικος τόνισε πως ο τηλεοπτικός οργανισμός OMEGA ήταν ένα όραμα που έκανε πράξη ο Σωκράτης Χάσικος. Ένα όραμα για έναν σταθμό διαφορετικό απ’ όλους τους άλλους, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενημέρωση και με πλήρη συνείδηση για την αποστολή και το χρέος ενός τηλεοπτικού σταθμού απέναντι στην κοινωνία. «Εμείς είμαστε οι συνεχιστές αυτού του οράματος».

O Εκτελεστικός Πρόεδρος του OMEGA κος Ιωάννης Χάσικος

Παράλληλα, σημείωσε πως μέσα σε ένα πολύπλοκο και δυναμικό τηλεοπτικό περιβάλλον, στόχος του OMEGΑ είναι να είναι η πρώτη επιλογή του κάθε τηλεθεατή προσφέροντάς του ανά πάσα στιγμή ένα ποιοτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα και άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Ο Γενικός Διευθυντής του OMEGA, κ. Ευαγόρας Κωνσταντινίδης

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννης Λάτσιος, πρόεδρος ΔΣ του OPEN, ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης με την Νατάσα Κουβελά, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και οι παρουσιαστές από την ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο πρόεδρος του ΔΣ του OPEN, κ. Ιωάννης Λάτσιος

Ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους παρευρέθηκε στην ξεχωριστή βραδιά

Οι παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής «Open Weekend» Ελένη Τσολάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης με την Νατάσα Κουβελά

Η Έλενα Θεοδώρου και ο Χάρης Αριστείδου βρέθηκαν στα ηνία της εντυπωσιακής παρουσίασης.

Οι παρουσιαστές της εκδήλωσης, Έλενα Θεοδώρου και Χάρης Αριστείδου

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Έλα να δεις»:

Η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι ανατρεπτική και σίγουρα, OMEGA!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ