• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Όλες οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή
28/09/2022 19:14
Όλες οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Παναγιώτη Χατζηγεωργίου κατά του SARAVANJA IVAN, ποδοσφαιριστή του ΑΚΡΙΤΑ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/16.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του Διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή κατά του Χρίστου Γουήλερ, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/17.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του Διαιτητή Κωνσταντίνου Φωτίου κατά του DIAKITE ABDELAYE, ποδοσφαιριστή της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνιδι στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του Διαιτητή Ιωάννη Χριστοδούλου κατά του YAGO STEEVE FARID, ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ που αποβλήθηκε γιατί στέρησε καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος στον αγώνα Πρωταθλήματος  CYTA  ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/15.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία του Διαιτητή Ανδρέα Β. Αργυρού κατά του Ιωάννη Παπαφυλακτού, προπονητή Τερματοφυλάκων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/18.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/15.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΑΡΗΣ Λεμεσού – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/15.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΕΛ Λεμεσού – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/16.09.2022 (4η αγωνιστική).

(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) στην καταπαχτή της κερκίδας κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας/16.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού /18.09.2022 (4η αγωνιστική).

(α) για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στην αντίπαλη κερκίδα μετά το τέλους του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) στον αγωνιστικό χώρο  πριν την έναρξη του αγώνα και στην αντίπαλη κερκίδα μετά το τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(δ) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες και ζηβανία) από οπαδούς της ομάδας εντός του γήπεδο κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας 2022-2023 και του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).

Για ρίψη αντικειμένων από οπαδούς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη και κατά την  διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
Για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και καπνογόνο), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
Για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες και καπνογόνο) στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο  κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Για πλημμελή εκτέλεση εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (boll boys) τα τελευταία λεπτά του αγώνα  κατά παράβαση των άρθρων 40-47 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας 2022-2023. 
Απόφαση: Πρόστιμο
Για επεισόδιο (ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων) που προκλήθηκε μεταξύ παραγόντων τις ομάδας με παράγοντες τις αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4( κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.
Απόφαση: Πρόστιμο 

*Καταγγελία κατά του Χάρη Θεοχάρους, Γενικού Διευθυντή της ΠΑΦΟΥ FC  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές του αγώνα στο χώρο των αποδυτηρίων μετά την λήξη του Α΄ ημιχρόνου (τους επιτέθηκε λεκτικά) και για αντιαθλητική συμπεριφορά προς ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα (τους επιτέθηκε λεκτικά) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του Τιμόθεου Χριστοφή Εφόρου της ΠΑΦΟΥ FC για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τους διαιτητές του αγώνα στο χώρο που οδηγεί στα αποδυτήρια (φυσούνα) μετά την λήξη του Α΄ ημιχρόνου (διαμαρτυρόταν έντονα προς το μέρος τους) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).

(α) για επεισόδιο (ένταση στον χώρο των αποδυτηρίων) που προκλήθηκε μεταξύ παραγόντων τις ομάδας με παράγοντες τις αντίπαλης ομάδας μετά την λήξη του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 4( κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023. 
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του OLTRA CASTANER JOSE LUIS, προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που υπέδειξε προς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας στο χώρο που οδηγεί στα  αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα (του επιτέθηκε λεκτικά) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του BLASCO GONZALEZ FRANCISCO βοηθού προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που υπέδειξε προς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας στο χώρο που οδηγεί στα  αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα (του επιτέθηκε λεκτικά και τον ύβριζε στην γλώσσα του) κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA ΠΑΦΟΣ FC – ΑΕΚ Λάρνακας /18.09.2022 (4η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΑΕΖ για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (ball-boys) κατά την διάρκεια του αγώνα  κατά παράβαση των άρθρων 40-47 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΑΕΖ Ζακακίου – ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας/16.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗ Ύψωνα γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΕΝΥ ΔΙΓΕΝΗΣ Ύψωνα/17.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΕΡΜΗΣ Αραδίππου/17.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της Πέγειας  γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου – ΠΕΓΕΙΑ 2014/17.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/18.09.2022 (2η αγωνιστική).

(α) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών (αλκοολούχες μπύρες) από οπαδούς της ομάδας στο ημίχρονο κατά παράβαση του άρθρου 7 του Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2022-2023 και του άρθρου 4 (γ)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο
(β) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(α) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο

*Καταγγελία κατά της ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου/17.09.2022 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο


btm