Ο Γενικός Διευθυντής του Ακρίτα παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και στάθηκε στα θέματα που αφορούν την ομάδα, η οποία αντιμετωπίζει τον Άρη στο πρωτάθλημα.

Ο Νικόλας Λιασίδης σημείωσε πως η ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών είναι μεγάλη, κάτι που είναι ορατό από τη βαθμολογική συγκομιδή του συνόλου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ SUPER SPORT FM 104.0:

Για την επερχόμενη δοκιμασία με Άρη: «Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, ξεκίνησε σήμερα (28/9) η προετοιμασία για το παιχνίδι. Θα έχουμε δύο απουσίες λόγω κόκκινων καρτών Σαραβάνια και Κόρατς. Να μη ξεχνάμε τον Γουίλ που είναι εκτός λόγω θλάσης, ενώ τα ευχάριστα είναι ότι επιστρέφει ο Πικκής στη διάθεση του προπονητή. Έλειψε μία εβδομάδα, όμως είναι και πάλι πίσω. Τρεις απουσίες, όμως νιώθουμε πανέτοιμοι για κάτι καλό».

Για τα εισιτήρια: «Ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια από τα γραφεία μας και από τα εκδοτήρια. Καλούμε το Παφιακό ποδοσφαιρικό κοινό να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Θέλουμε να πάμε στους επτά βαθμούς, για να νιώθουμε ασφάλεια».

Θα είστε το αουτσάιντερ, άλλη μία φορά: «Με την Ανόρθωση παίξαμε σε ένα ματς ειδικών συνθηκών, τα παιδιά πάλεψαν σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν πολλές ομάδες. Ο Άρης μπορεί να «κτυπήσει» μέχρι και το πρωτάθλημα, όμως εμείς είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Θέλουμε παντού τη νίκη».

Για Μπαντία: «Είναι δύσκολο το εγχείρημα του κόουτς, αλλά και του Ακρίτα γενικότερα. Έχουμε 22 παίκτων κάτω των 23 ετών, όμως ο κ. Μπαντία έχει περάσει τη φιλοσοφία του από το Ισπανικό ποδόσφαιρο, άρα αυτό είναι το «όπλο» μας για να «κτυπάμε» τα ματς».

Για το αίτημα της ΓΣ: «Θέλουμε να αλλάξουν τα πάντα, θέλουμε ξένους διαιτητές. Ξέρουμε ότι είμαστε το εύκολο θύμα, θέλουμε ξένους διαιτητές για ασφάλεια. Θα ήταν καλύτερα να οριστεί μία άλλη ημερομηνία, έτσι ώστε να μην υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ