Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει απαιτήσεις να δει στον αγώνα με την ΑΕΚ μια εμφανώς πιο έτοιμη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο

TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)

Η εικόνα της Ανόρθωσης πριν από τη διακοπή δεν πηγάζει αισιοδοξία. Οι επτά βαθμοί σε τέσσερεις αγώνες δεν δείχνουν την κακή εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, αφού η «κυρία» δεν εμφανίστηκε όπως θα έπρεπε. Οι εμφανίσεις έχουν φέρει απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας που περιμένει άμεσες αλλαγές προς το καλύτερο.

Ο Μίλανιτς είχε χρόνο να δουλέψει κυρίως τη φυσική κατάσταση της ομάδας, αλλά και τη δημιουργία εκεί που έδειξε να έχει μεγάλη αδυναμία. Ο Χριστοδουλόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά θεωρείται αδύνατον να προλάβει να είναι έτοιμος για ενενηντάλεπτο στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ίσως να είναι στον πάγκο και να μπορέσει να προσφέρει κάποια ποιοτικά λεπτά, ίσως και όχι, αλλά ο Μίλανιτς θα πρέπει να είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

Η θέση του «δεκαριού» σήκωσε πολύ κουβέντα τον τελευταίο καιρό, αλλά και η μη αξιοποίηση του περσινού MVP, Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος δεν άρχισε καλά τη σεζόν, αφού ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο είναι δεδομένο πως αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλη άμυνα. Δουλειά του Μίλανιτς είναι και αυτό, δηλαδή να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει περισσότερο ίσως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα δείχνει αδυναμία να τον τροφοδοτήσει, δεν μπορεί να τον βγάλει σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και έτσι δεν μπορεί να βγάλει τα καλά του στοιχεία. Ίσως ο Μίλανιτς να του ετοιμάζει νέο ρόλο και δεν θα ήταν παράλογο αν τον φέρει πίσω από τον φορ και επιλέξει άλλον για το αριστερό άκρο της επίθεσης.

Στο μεταξύ, με τον Λόρια μάλλον να παραμένει στα πιτς και τον Μιχαήλ εκτός λόγω τραυματισμού, ο Κεραυνός… βάζει τα γάντια του και ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στα κυανόλευκα απέναντι στην ΑΕΚ.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ