Ο Απόλλωνας εξέδωσε ανακοίνωση με τα νέα της προπόνησης, εκεί όπου έκανε γνωστό ότι γύρισαν οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους, αλλά αναφέρθηκε και σε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Πεμπερνές αντιμετώπισε πρόβλημα ύστερα από κτύπημα, με τον Καταλά να αποφασίζει τις επόμενες ώρες, εάν θα τον χρησιμοποιήσει στη δοκιμασία των «κυανόλευκων». Ατομικά συνεχίζουν Ντιγκινί και Νταμπό. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθούν οι Ογκέντα, Αλεσάμι, Φιλιώτης, ενώ και ο Πίττας είναι αμφίβολος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

«Με προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (29/09) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του επικείμενου ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφο στο Τσίρειο Στάδιο.

Στις προπονήσεις ενσωματώθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης (28/09) και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Χάμπος Κυριάκου, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Ποντικός και Ίντο Σάχαρ.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα με έμφαση στην τακτική και στατικές φάσεις.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο με ακόμη μεγαλύτερες εντάσεις ακολούθησαν οι Νικολά Ντιγκινί και Μπακαλί Νταμπό.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Χαϊτάμ Αλεσάμι, Ερβίν Ογκέντα και Ανδρέας Παναγιώτου ενώ ο Ιωάννης Πίττας ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος με την κατάστασή του να παρακολουθείται στενά καθημερινά ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή για τον επερχόμενο αγώνα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ματιέ Πεμπέρν ο οποίος δέχθηκε κτύπημα σε μία διεκδίκηση της μπάλας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ