Οι φίλαθλοι της Ομόνοιας αναμένεται να δημιουργήσουν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο ΓΣΠ, για την αναμέτρηση της ομάδας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλαίσια του Europa League. Τα εισιτήρια γίνονται «καπνός», με την αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα να είναι ορατή.

Οι «πράσινοι» το «πάλεψαν» κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και αυτό αναμένεται να πράξουν και στη «μονομαχία» με τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι χρειάζονται τους βαθμούς. Το συγκεκριμένο ματς θα λειτουργήσει ως μίας πρώτης τάξεως διαφήμιση για το σύνολο του Νιλ Λένον, αλλά και για τους φιλάθλους, αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Οι άνθρωποι που αγαπούν την Ομόνοια αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, ωστόσο, υπάρχουν και παράπονα για τις τιμές των ευρωπαϊκών πακέτων.

Ο Ανδρέας Δημητρίου που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου, σημείωσε για την προπώληση: «Αν λάβουμε υπόψη και τα εισιτήρια που έχει διαθέσει η Γιουνάιτεντ, η προπώληση είναι γύρω στις 14.000. Έχουν εκδοθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα», ενώ σχολίασε στον «αέρα» και τα παράπονα του κόσμου: «Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απόψεις των φιλάθλων, πάρα πολύ σοβαρά».

Η Ομόνοια αφουγκράζεται τους φιλάθλους της και πιθανότατα να έρθουν κινήσεις οι οποίες θα τους ικανοποιούν πλήρως.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ