• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Α. Δημητρίου: «Ικανούς ξένους διαιτητές» / Τι είπε για Μακάρειο
29/09/2022 13:01

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την προετοιμασία για το παιχνίδι με την Δόξα:«Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μία αξιόλογη ομάδα που έδειξε καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές, στο νέο της γήπεδο. Στόχος μας είναι η νίκη, όμως για να το καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά στο γήπεδο. Αναμένουμε αρκετούς φίλους της Ομόνοιας από την περιοχή γύρω από την Περιστερώνα για να μας βοηθήσει. Ήταν ιδιαίτερη η προετοιμασία μας, μας έλειπαν 14-15 παίκτες. Έχουν επιστρέψει όλοι σήμερα, πέρα του Ουζόχο και του Μπασιρού που θα έρθουν σήμερα. Όπως και να έχει, οφείλουμε να προετοιμαστούμε έγκαιρα».

Αν οι διεθνείς επέστρεψαν υγιείς: «Επέστρεψαν όλοι και είναι καλά. Στα θετικά πως Φαμπιάνο και Κασάμα προπονούνται καλά. Επίσης, ο Γιούστε ανέτρεψε τα δεδομένα και προπονείται κανονικά. Ο Κούσουλος ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποφόρτισης και με βάση τα δεδομένα, θα είναι ο μοναδικός απών από το παιχνίδι με την Δόξα».

Για το γεγονός πως δεν έχει εκτός έδρας νίκη: «Είναι κάτι που επεσήμανε ο προπονητής μας, πως δεν είναι μόνο ότι χάσαμε τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε και καλή απόδοση. Είναι θέμα που απασχόλησε τον προπονητή και μαζί με τους ποδοσφαιριστές θα το λύσουν για να παρουσιαστούν όπως πρέπει με την Δόξα».

Για τον κόσμο: «Έχουμε πάρει 2.260 εισιτήρια, η προπώληση ήταν ικανοποιητικοί. Περιμένουμε έναν αρκετά καλό αριθμό στις κερκίδες».

Για τα εισιτήρια του αγώνα με Γιουνάιτεντ: «Αν λάβουμε υπόψη και τα εισιτήρια που έχει διαθέσει η Γιουνάιτεντ, η προπώληση είναι γύρω στις 14.000. Έχουν εκδοθεί περισσότερα από 20.000 εισιτήρια. Η προπώληση έχει ξεκινήσει από την Δευτέρα».

Για τον κίνδυνο τιμωρίας από UEFA: «Είχαμε εκδώσει ανακοίνωση που ο κόσμος μας υιοθετεί πλήρως. Κανείς δεν θέλει να τιμωρηθεί η ομάδα. Θα είναι άσχημο να είναι κλειστή μία ολόκληρη θύρα και να μην μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο. Εύχομαι όλοι να έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αναγνωρίζουμε πως υπήρξε μεγάλη πρόκληση από πλευράς Σέριφ, όμως πρέπει να συγκρατιόμαστε».

Για την τιμή των πακέτων και τα παράπονα του κόσμου: «Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις απόψεις των φιλάθλων, πάρα πολύ σοβαρά».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Αν λέγαμε πριν από μερικά χρόνια πως η Ομόνοια, πέρα των δύσκολων παιχνιδιών του πρωταθλήματος, θα έμπαινε σε σειρά παιχνιδιών με Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ, ίσως να μην το πίστευε κανείς. Το γεγονός πως τα καταφέραμε, είναι αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται, του επαγγελματισμού, του κόσμου που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Θα πρέπει να το απολαύσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, να μπαίνεις στο γήπεδο και να παίζεις. Ο προγραμματισμός του καλοκαιριού έγινε με αυτόν τον γνώμονα, των συνεχόμενων παιχνιδιών».

Για τις θέσεις του τρίτου αεροπλάνου και τα εισιτήρια στο Μάντσεστερ: «Η πληροφόρηση που είχαμε, είναι πως έχουν μείνει περίπου 20 θέσεις. Αναμένεται να γεμίσει και αυτό. Έχουμε περίπου 4.600 εισιτήρια. Έχουν πωληθεί 4.000 και φεύγουν συνεχώς».

Για την ανανέωση συμβολαίου του Παναγή: «Δεν θέλουμε να συζητούμε δημόσια τέτοια θέματα. Μόνο αν ολοκληρωθεί το οτιδήποτε, είτε για μεταγραφές, είτε για ανανεώσεις θα υπάρξει ανακοίνωση».

Για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ: «Η πληροφόρηση που έχω είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην ημερομηνία. Είτε 5 είτε 6 Οκτωβρίου, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραβρεθούμε γιατί έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα. Είναι παράξενο πως συζητάμε για τέτοιες ημερομηνίες. Όσον αφορά τη διαιτησία, η θέση μας παραμένει ίδια. Θέλουμε να έρχονται ικανοί και έμπειροι ξένοι, που να πλαισιώνουν τους Κύπριους διαιτητές. Χρειάζονται βοήθεια οι διαιτητές μας».

Για το Μακάρειο: «Είχαμε στείλει μία επιστολή πριν από έναν μήνα, όπου επαναλάβαμε την επιθυμία μας για συμφωνία με την Πολιτεία να ανεγερθεί ένα νέο γήπεδο με έξοδα δικά μας. Ζητήσαμε συνάντηση, στείλαμε και μία υπενθύμιση. Την περασμένη εβδομάδα ακούσαμε από τον κο Μιχαηλίδη πως θα γίνει συνάντηση, ακόμα δεν έχει γίνει. Περιμένουμε και ευχόμαστε να βρεθεί ο τρόπος να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Είναι κρίμα να μένει το γήπεδο εκεί αναξιοποίητο. Η πρότασή μας είναι εκεί, είναι σοβαρή, είναι μεγάλο το ενδιαφέρον και ευχόμαστε να υπάρχει γόνιμο έδαφος για συζήτηση».


btm