Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του Άδωνη: «Είναι μία κίνηση που κρίθηκε απαραίτητη από το ποδοσφαιρικό τμήμα πως θα έπρεπε να κάνουμε και προχωρήσαμε σε συμφωνία με τον Εθνικό για την ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών (σ.σ με Καλογήρου). Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που αρκετές ομάδες τον είχαν στο στόχαστρο το καλοκαίρι. Για τον Καλογήρου, κρίναμε πως έπρεπε να πάει δανεικός για να πάρει παιχνίδια και να έρθει πιο δυνατός».

Για το αγωνιστικό: «Έχουμε σίγουρη την απουσία του Ντιακιτέ, λόγο της κόκκινης κάρτας. Ο Ντάτκοβιτς κάνει αγώνα δρόμου, αλλά μην ξεχνάμε που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα, ακόμα και να προλάβει δεν θα είναι έτοιμος, όμως είναι στην κρίση του προπονητή. Άρα ο μόνος σίγουρος διαθέσιμος είναι ο Κατσικάς».

Για τον αγώνα με την Ένωση: «Η ομάδα μας θα μπορούσε να έχει ακόμα έναν-δύο βαθμούς. Έχει δείξει καλό πρόσωπο και είμαστε ικανοποιημένοι. Για τον αγώνα με την Ένωση, είναι μία πολύ καλή ομάδα, δυσκολοκατάβλητη, με προπονητή που είναι μαζί της από πέρσι. Έδειξε τις δυνάμεις της και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Από την άλλη και εμείς είμαστε αισιόδοξοι για τη νίκη και πιστεύουμε πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Μποτεάκ: «Είναι ένα από τα καλά που μας έχει κάνει η διακοπή, κυρίως για τον Μποτεάκ, ο οποίος δεν είχε κάνει βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όπως ο Λέουκο και ο Σταλόν, που είχε χάσει μέρος της προετοιμασίας. Πιστευούμε πως και οι τρεις θα είναι σε πιο ψηλό επίπεδο ετοιμότητας».

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: «Οι ομάδα μας τις πρώτες 17 αγωνιστικές θα παίξουμε πολλές καθημερινές και πολλές Δευτέρες. Θα έλεγα με σιγουριά πως αν ο αγώνας ήταν Σαββατοκύριακο, θα εξαντλούσαμε όλα τα εισιτήρια. Πήραμε γύρω στα 1600 εισιτήρια, αν και πιστεύω πως δεν θα τα εξαντλήσουμε. Θα έχουμε όμως μία καλή παρουσία».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ