Η ΚΟΠ όρισε την 6η Οκτωβρίου ως ημέρα πραγματοποίησης Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, μετά από αίτημα σχεδόν των μισών ομάδων του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η Ομοσπονδία φαίνεται πως δεν υπολόγισε ότι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των εκπροσώπων μας, Ομόνοιας, ΑΕΚ και Απόλλωνα, δεν δίνει το δικαίωμα στις τρεις ομάδες να είναι παρούσες.

«Θα δούμε εάν υπάρχει περίπτωση να μετατεθεί. Έχει ενημερώσει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης τον κ. Κούμα ότι δεν θα βρίσκεται κανένας από τον Απόλλωνα στην Κύπρο», μας ενημέρωσαν από πλευράς Απόλλωνα μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Φανούριου Κωσταντίνου, τη στιγμή που η Λεμεσιανή ομάδα προέβη και σε επιστολή-αίτημα για αλλαγή της ημερομηνίας.

Από πλευράς Ομόνοιας, ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε χθες με βάση τα δεδομένα που ίσχυαν τις προηγούμενες ημέρες: «Η πληροφόρηση που έχω είναι πως δεν έχει αλλάξει κάτι στην ημερομηνία. Είτε 5 είτε 6 Οκτωβρίου, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να παραβρεθούμε γιατί έχουμε ευρωπαϊκό αγώνα. Είναι παράξενο πως συζητάμε για τέτοιες ημερομηνίες».

Ο Κυριάκος Δημητρίου, εκφράζοντας τη θέση της ΑΕΚ, είπε: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να εκπροσωπηθούμε μέσω της τεχνολογίας. Η απάντηση είναι αυτονόητη. Παίζουμε παιχνίδι την ίδια μέρα. Τώρα το μαθαίνω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Είτε 5 του μήνα είναι είτε 6 εμείς θα είμαστε στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενερμπαχτσέ». Αλλαγή ημερομηνίας αιτήθηκαν μέσω επιστολής και οι κιτρινοπράσινοι.

Νεότερες πληροφορίες που διαρρέουν, κάνουν λόγο για αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και μετάθεσή της σε άλλη ημερομηνία.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Νέα Σαλαμίνα / Μελίσσας: Ένα μόλις γκολ σε έξι ματς...

Η Νέα Σαλαμίνα μετρά έξι σερί νίκες στην Κύπρο, «βλέπει»...

ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/02/2023 11:38

Γ’ Κατηγορία: Ο απολογισμός της 3ης αγωνιστικής (β’ όμιλος)

Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα...

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
04/02/2023 17:35

ΑΠΟΕΛ: «Πρωταθλητής διαρκείας»

Αποθεώνει κόσμο του ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι μέσω ανάρτησής τους...

ΑΠΟΕΛ
04/02/2023 17:33

Ανώτατη Κατηγορία Κ-17: Νίκες για τους γηπεδούχους

Με τρεις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/02/2023 17:22

Ανώτατη Κατηγορία Κ-14: Πλησίασε την κορυφή η ΑΕΛ!

Με τρεις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/02/2023 17:21

Καρμιώτισσα – ΑΕΚ 1-3: Δεν σταμάτησε ούτε στο Τσίρειο! (pics...

Πήγε να… λαχταρήσει για λίγο η ΑΕΚ, ωστόσο είχε τις...

Α Κατηγορία
04/02/2023 16:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ