Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την σύσκεψη και την Ανατολική: «Αναμένουμε τα αποτελέσματα της σύσκεψης, θεωρούμε πως θα είναι θετική η απάντηση της πυσροβεστικής υπηρεσίας που έκανε τον έλεγχο νωρίς το πρωί, παρουσίας της Αστυνομίας και της υπηρεσίας αδιεοδότησης. Ο Απόλλωνας έκανε ότι έπρεπε, όλες τις απαραίτητες διεργασίες τις προηγούμενες ημέρες πάντοτε σε συνεννόηση και με τις συστάσεις της αρχής αδειοδότησης για να εγκρίνει το αίτημά μας. Η Αστυνομία δεν ήταν αρνητική και θεωρούμε ότι η απάντηση θα είναι θετική για να εξυπηρετήσουμε τις πολλές χιλιάδες κόσμου του Απόλλωνα».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Δύσκολο παιχνίδι απέναντι από μία πάρα πολύ καλή ομάδα και σοβαρή ομάδα. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές, αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας. Όταν είσαι ο Απόλλωνας, η νίκη είναι η μοναδική σκέψη και τίποτα διαφορετικό».

Για το αγωνιστικό: «Εκτός θα είναι οι Ογκεντά, ο Φιλιώτης, Μαλεκίδης, ίσως ο Πειμπέρνς, αμφίβολοι οι Νταμπό, Ντιγκινί και Αλεσάμι».

Για τον Πίττα: «Ίσως να είναι και στην αποστολή, αρκεί να προπονηθεί χωρίς προβλήματα».

Για τις επιστροφές: «Επιστρέφουν οι Ζράντι, Χέντι, Βα και Ίλιεφ».

Για τον κόσμο: «Αν θα έχουμε την Ανατολική, σίγουρα 7000».

Για το αίτημα για αναβολή της ΓΣ: «Έχει ενημερώσει ο πρόεδρος τον κο Κούμα πως δεν μπορεί να παρευρεθεί κανένας εκπρόσωπος του Απόλλωνα και περιμένουμε να μετακινηθεί».

Για το νέο γήπεδο: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω γι αυτό, το χειρίζονται οι τρεις Πρόεδροι μαζί με την Πολιτεία. Είμαστε όμως τώρα στο νέο γήπεδο και βλέπουμε πως είναι ένα προηγμένο ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως τα γήπεδα της Ευρώπης. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί και ο χώρος στάθμευσης. Θα γίνει από εβδομάδας η επανασπορά για το χειμερινό γρασίδι».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ