Η ΑΕΛ του Τσέντομιρ Γιανέφσκι ήταν διαβασμένη στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού πήγαν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο που έβαλε ο προπονητής της για το συγκεκριμένο παιχνίδι, σταμάτησε την μετάβαση του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ από την άμυνα στην επίθεση (transition game), αλλά και το πρεσάρισμα που κάνει ψηλά, ώστε να την αναγκάσει να κάνει λάθος. Και στις δύο αυτές συνθήκες, η ΑΕΛ του Γιανέφσκι παρουσιάστηκε έτοιμη να ανταπεξέλθει.

Ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως η ΑΕΛ πήγε στο ΓΣΠ με πρώτο στόχο να μην χάσει. Ήταν πολύ οργανωμένη στο αμυντικό τρίτο και ήταν αρκετά κοντά οι γραμμές της. Μπορεί να δέχτηκε κάποιες φάσεις, όμως είχε σε καλή μέρα και τον Μουριέλ, ο οποίος κατάφερε να αντιδράσει σωστά όταν και όπου χρειάστηκε.

Μπορεί βαθμολογικά να μην αλλάζει κάτι στην ΑΕΛ αυτός ο βαθμός στο ΓΣΠ, αφού έχει μόλις δύο σε πέντε αγωνιστικές, αλλάζει όμως στο ψυχολογικό κομμάτι των ποδοσφαιριστών, που καταλαβαίνουν πλέον πως έχουν τις δυνατότητες για να ανέβουν πιο ψηλά στην βαθμολογία.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ