Η ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ, στέρησε την ευκαιρία της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή να βρεθεί δύο βαθμούς πίσω από την κορυφή του πρωταθλήματος. Όμως δεν χάθηκε τίποτα περισσότερο.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας βρίσκονται μόνο τέσσερεις πόντους πίσω από τον Άρη, σε ένα πρωτάθλημα που οι βαθμοί χάνονται από παντού. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν μπορεί να γίνει καμία πρόβλεψη και δεν υπάρχουν καθαρά φαβορί.

Αυτό που πρέπει να διορθώσει άμεσα όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή και το τεχνικό τιμ, είναι πως πρέπει να παίρνει βαθμούς στην έδρα του. Ακολουθεί παιχνίδι με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΠ, όπου η απώλεια βαθμών θα πρέπει να είναι απαγορευμένη έννοια, ενώ στη συνέχεια παίζει με τον Ακρίτα στην Πάφο, πριν περάσει στη σειρά των ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα (μέσα και έξω αντίστοιχα).

Από το σημερινό παιχνίδι, φάνηκε για ένα ακόμα παιχνίδι πως χρειάζεται βελτίωση όταν αντιμετωπίζει ομάδες που αμύνονται καλά στο αμυντικό τους τρίτο. Κάποιες απουσίες μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα να βρει τις λύσεις.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ