03/10/2022 23:04

Στην παρέα της μεσημβρινής εκπομπής του Omega «Έλα να Δεις» βρέθηκε η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός, Λουκία Πρωτοπαπά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της, καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Με αφορμή τον ρόλο της ως μοναχή στη σειρά «Σαλώμη», η Λουκία Πρωτοπαπά αναφέρθηκε στην πίστη της στο Θεό. «Πάντα πίστευα, είναι μέσα μου. Ο ρόλος αυτός ήταν μια όμορφη πρόκληση για μένα. Είναι δύσκολο να προσεγγίσεις μία γυναίκα που είναι τόσο αφοσιωμένη στο Θεό, αλλά έκανα μια έρευνα και αμέσως εμπνεύστηκα», ανέφερε η ίδια. Ενώ ταυτόχρονα, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο που προσπαθεί να είναι πάντα θετικός. «Έχω τις στιγμές μου που είμαι στα πατώματα, αλλά γενικά προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, πως κάτι καλύτερο έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, η Λουκία Πρωτοπαπά αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως τον άνθρωπο που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. «Πρέπει να βρεις μια φόρμουλα… ευτυχώς έχω τον Δημήτρη μου. Με στηρίζει απόλυτα στην καριέρα μου. Προσπαθούμε να περνούμε χρόνο μαζί ως οικογένεια. Όσο αποξενώνεσαι από τα παιδιά σου αποξενώνονται κι αυτά από σένα, άρα πρέπει να είσαι εκεί, το να είσαι γονιός είναι 24 ώρες το 24ωρο», δήλωσε.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στην Έλενα Θεοδώρου:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ