Έντονος είναι ο προβληματισμός στο ΑΠΟΕΛ και στον απόηχο της νέας αποτυχίας της ομάδας στο ματς με την ΑΕΛ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του αξιολογούν όλα τα δεδομένα που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αναμένονται αποφάσεις που μπορεί να αγγίξουν τον οποιοδήποτε.

Στο μικροσκόπιο είναι τόσο η απόδοση των ποδοσφαιριστών όσο και η τεχνική ηγεσία και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η προσπάθεια της διοίκησης είναι να υπάρξει μία άμεση αντεπίθεση της ομάδας στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που είναι απόλυτα λογικό με τον πρόεδρο της ομάδας, όντας έμπειρος παράγοντας, να ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση.

Στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση και αν δει κανείς τα… πυρά είναι περισσότερα για τον Σοφρώνη Αυγουστή και τον τρόπο που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής την ομάδα, οπότε στο κομμάτι τεχνικής ηγεσίας δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε μέσα από τις συζητήσεις που γίνονται στα μέλη της διοίκησης.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ