Η ΕΝΠ πήρε την δεύτερη της νικη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας τη Νέα Σαλαμίνα στο «Τάσσος Μάρκου» με δυο γκολ σε τρία λεπτά

Σε ένα τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΝΠ σκόραρε δύο φορές σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας και πανηγύρισε το δεύτερο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ήταν καλύτερη στις λεπτομέρειες, κέρδισε με 2-0 και μπορεί πλέον να βλέπει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ο Ρουσιάς αρχικά βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα και εφόσον το γκολ του μέτρησε κανονικά το… νερό μπήκε στο αυλάκι! Η ΕΝΠ πήρε τα πάνω της και με αυτοπεποίθηση ο Ντα Σίλβα βρήκε επίσης το στόχο και υπέγραψε το βυσσινί τρίποντο.

Στον αγώνα κυριάρχησε κυρίως το πάθος, η ένταση, τα δυνατά μαρκαρίσματα, με παιχνίδι χωρίς πολλές και μεγάλες φάσεις. Εν τέλει, θα λέγαμε πως το αποτέλεσμα όμως ήταν δίκαιο, αφού η ΕΝΠ είχε τα περισσότερα σουτ στο στόχο (4) έναντι μόλις το ένα που είχε η Νέα Σαλαμίνα.

Το καθοριστικό…

Η φάση και η επικύρωση τελικά στο γκολ του Ρουσιά κρίθηκε ως καθοριστική στον αγώνα. Ο Κύπριος άσος θεωρήθηκε η… χρυσή αλλαγή του Σατσιά, αφού μπήκε στο ημίχρονο και κατάφερε να βρει και πάλι δίχτυα. Σκόραρε και πανηγύρισε με… φιλάκια στην κάμερα και εξαιρετική αφιέρωση. Σίγουρα, ο Κύπριος επιθετικός είναι το πρόσωπο του χθεσινού αγώνα.

* Ο Ροβέρτος Κώστα είχε δύσκολο παιχνίδι να διαχειριστεί με πάθος και ένταση. Στο γκολ του Ρουσιά, το VAR παρέμβηκε και θεώρησε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORTΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ