04/10/2022 17:28

Η ATP μετά από έντονες πιέσεις, ανέφερε πως είναι σε εξέλιξη οι έρευνές της για τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού της πρώην συντρόφου του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να τοποθετηθεί επίσημα η ATP για την υπόθεση ξυλοδαρμού που έχει καταγγείλει πως δέχτηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, η πρώην σύντροφός του. Η ATP έχει δεχτεί έντονη κριτική καθώς όλο αυτό το διάστημα «σιωπούσε» για την υπόθεση, η οποία αφορά επεισόδιο που έγινε το 2019 κατά την διάρκεια ενός τουρνουά στη Σαγκάη.

«Η έρευνα γίνεται από αρμόδιους και μόλις ολοκληρωθεί θα κάνουμε ανακοινώσεις» ανέφερε εκπρόσωπος της ομοσπονδίας, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Ο Ζβέρεφ φέρεται να χτύπησε την τότε σύντροφό του, Ολγα Σαρίποβα, στο ξενοδοχείο όπου έμεναν στην Κινεζική πόλη, κατά τη διάρκεια του τουρνουά Masters της ATP.

Ο Ζβέρεφ εξακολουθεί να αρνείται τις κατηγορίες, με την Σαρίποβα να λέει πως δεν ήταν η μόνη φορά που την χτύπησε (ισχυρίστηκε πως έγινε το ίδιο το 2019 στη Γενεύη, αναφέροντας πως την γρονθοκόπησε), αλλά και ότι φοβήθηκε για τη ζωή της. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την χρονιά εκείνη, είπε στην αστυνομία, κατά τη διάρκεια του Laver Cup.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ