Ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας, Ανδρόνικος Ξιαρής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ήταν μία πολύ σημαντική και πολύτιμη νίκη που μας ανέβασε περισσότερο την ψυχολογία. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν σε όλους την ευκαιρία να δουν τις δυνατότητες της ομάδας μας. Κάναμε τους βαθμούς μας έξι, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος. Μας δίνει όμως τις δυνατότητες να βρούμε τα πατήματά μας. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και με τον νέο προπονητή, η ομάδα είναι τελείως αλλαγμένη στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί».

Για την αδιαθεσία που ένιωσε ο προπονητής χθες: «Είναι μία χαρά ο προπονητής μας, ζει λίγο έντονα τα παιχνίδια και δεν αισθάνθηκε καλά για να πάει στην δημοσιογραφική, όμως είναι καλά».

Για το αγωνιστικό: «Είχαμε τον τραυματισμό του Μαλόν χθες, σε μία σύγκρουση με παίκτη του Ολυμπιακού. Ακόμα δεν έχω ενημέρωση, θα περιμένουμε να τον δούμε. Όπως και τον Χριστοφή που έπαθε ρήξη χιαστού, με αποτέλεσμα να πάει χειρουργείο και να του ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση».

Για το Τσίρειο: «Έχουμε κάνει αίτηση για το Τσίρειο. Βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις και αναμένουμε αποφάσεις πως θα προχωρήσει το θέμα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ