Ο Νικόλας Λιασίδης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Μάκη Νικολάου. Ο Γενικός Διευθυντής του Ακρίτα σημείωσε πολλά και ενδιαφέρονται που αφορούν την ομάδα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόταση προς τον ΚΟΑ για το γηπεδικό, με το «Στέλιος Κυριακίδης» να είναι σε πρώτο πλάνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη σύσκεψη στον ΚΟΑ: «Μας απασχολεί το θέμα του «Στέλιος Κυριακίδης». Για πρώτη φορά υπάρχει κοινή επιθυμία να γίνει αντικατάσταση του ταρτάν στο Παφιακό. Οι εργασίες της κατασκευής αναμένεται να μεταφερθούν τον Μάιο».

Ποιος έκανε την πρόταση; «Κάναμε προτάσεις πολλές. Πιο συγκεκριμένα, έγινε πρόταση να μεταφερθούν οι εργασίες τον Μάρτιο ως τον Μάιο. Ο εργολάβος δικαιούται με την υπογραφή του συμβολαίου να λάβει το 10% του κόστους. Επίσης, κάποιος εξοπλισμός μπορεί να αγοραστεί από πριν, όλα αυτά δεν έχουν εγκριθεί, γίνεται μελέτη στις προτάσεις. Ευχαριστούμε τον ΚΟΑ που μας κάλεσε, βλέπω κοινή γραμμή. Ο ΚΟΑ δεσμεύτηκε να μελετήσει την πρόταση και να μας απαντήσει άμεσα».

Για τα αγωνιστικά: «Υπάρχει η απουσία του Σαραβάνια. Επιστρέφει και ο Πικκής, ενώ μας λείπει και ο Εράσο λόγω συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Ο Ποκέλ νιώθει ενοχλήσεις, όμως εμείς πηγαίνουμε με αισιοδοξία στη Λευκωσία. Η ομάδα παίζει ποδόσφαιρο κατοχής και γίνεται καλή δουλειά. Δε σκοράρουμε, όμως η ομάδα θα ρολάρει, εμείς πηγαίνουμε για τη νίκη».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ