Δύο μόνο ημέρες έμειναν μέχρι το μεγάλο Φεστιβάλ της ΠΟΕΛ «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό, ενάντια στις Εξαρτήσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας.

Δείτε στις πιο κάτω εικόνες, αναλυτικά το πρόγραμμα του μεγάλου φεστιβάλ της ΠΟΕΛ, «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό, ενάντια στις Εξαρτήσεις», καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Αναλυτικά:

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Επαρχίας Λευκωσίας (Π.Ο.Ε.Λ.), πέραν του αθλητικού της ρόλου, θέλει και διαδραματίζει πολιτιστικό και κοινωνικό ρόλο στην Επαρχία μας, εκφράζοντας τις δικές της απόψεις και ευαισθησίες για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τη νεολαία.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λακατάμιας, Φεστιβάλ με θέμα «Με συμπαίκτη τον Πολιτισμό, ενάντια στις Εξαρτήσεις», με στόχο την ανάδειξη του ρόλου του αθλητισμού ενάντια στις εξαρτήσεις και της σχέσης αθλητισμού και πολιτισμού.

Περαιτέρω, αντιλαμβανόμενοι τον καθοδηγητικό μας ρόλο ως Ομοσπονδία, θέλουμε να εμπνεύσουμε τους αθλητές μας με τις ιδέες της φιλίας, της αξιοπρέπειας, του αλληλοσεβασμού και της καλής συμπεριφοράς, εκφράζοντας την αποφασιστικότητά μας για διεξαγωγή δίκαιων Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων, μακριά από βίαιες και αντικοινωνικές συμπεριφορές, μακριά από προκαταλήψεις και συγκρούσεις και μακριά με όλα τα αρνητικά που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Στο Φεστιβάλ, θα προσκληθούν για να παρευρεθούν και να συμμετέχουν, πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς που δραστηριοποιούνται σε τοπικές και αγροτικές κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας, ποδοσφαιριστές και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των 22 Σωματείων μελών της Π.Ο.Ε.Λ, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του ΑΠΟΕΛ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας.

Επίσης, στο Φεστιβάλ και συγκεκριμένα στο χώρο του αμφιθεάτρου Λακατάμιας, θα υπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας» μεταξύ του ΠΑ.Σ.Π. και της Π.Ο.Ε.Λ. με στόχο ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αφενός να απολαμβάνει κάποια από τα πλεονεκτήματα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αφετέρου να αναδείξουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Αμέσως μετά στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα τον πόλεμο και τον ρόλο του αθλητισμού κατά των εξαρτήσεων, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της ΠΟΕΛ, παλαίμαχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, του ΑΠΟΕΛ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας και της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου. Τη συζήτηση θα συντονίζει η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Λ. κ. Δώρα Κυριάκου.

Σας περιμένουμε!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθλητικός Δικαστής: Πρόστιμα, αποκλεισμοί και προειδοποίηση για αφαίρεση βαθμών

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις...

Α Κατηγορία
30/11/2022 19:06

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Α-Δ-Ι-Σ-Τ-Α-Κ-Τ-Ο-Ι και εγκληματίες... Έτσι για να το αντιληφθούμε καλύτερα. Το...

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
22/11/2022 15:35

Επιστολή στην ΚΟΠ για στημένα και αλλαγή των πρωταθλημάτων

Έξι ομάδες έστειλαν επιστολή στην ΚΟΠ, ζητώντας αλλαγή στον τρόπο...

Α Κατηγορία
22/11/2022 14:14

Συνάντηση των 2 αήττητων ομάδων στην 7η αγωνιστική (Παγκύπριο Κ-17)

Στην έβδομη αγωνιστική μπαίνει το πρόγραμμα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
18/11/2022 11:22

ΑΕΛ: Η παρουσίαση του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, με μεγάλη χαρά ενημερώνει τους φίλους της...

ΑΕΛ
17/11/2022 11:36

Ομόνοια: Πλάνα και δηλώσεις από το Κλιμάκιο Grassroots Λακατάμιας (vid)

Το OFC TV βρέθηκε στο Κλιμάκιο Grassroots στη Λακατάμια και...

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
16/11/2022 19:50