Ο Έρικ Τεν Χάαχ παραχώρησε δηλώσεις στην Διάσκεψη Τύπου της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ πριν από τη δοκιμασία με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, για τη τρίτη αγωνιστική του ομίλου.

Ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε πολλά και ενδιαφέροντα για το παιχνίδι με τους «πράσινους» που είναι άκρως σημαντικό για τους «κόκκινους διαβόλους».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον CR7: «Δεν μπορώ να τον βάλω μέσα όταν είμαστε πίσω με 4-0, δεν τον έβαλα από σεβασμό και μόνο. Δεν έχει να κάνει με το μέλλον του ή τον Ιανουάριο. Είναι χαρούμενος, προπονείται καλά και το απολαμβάνει στη Γιουνάιτεντ».

Πως γίνεται να είναι χαρούμενος όταν δεν παίζει; «Δεν είναι χαρούμενος από τη στιγμή που δεν παίζει, όμως δεν ήταν αυτό που είπα. Η ερώτηση ήταν για την διάθεσή του στις προπονήσεις και είναι χαρούμενος σε εμάς. Φυσικά είναι θυμωμένος όταν δεν παίζει».

Είπατε ότι δεν τον βάλατε από σεβασμό. Δεν είναι το ίδιο για όλους τους παίκτες; Για παράδειγμα γιατί να μπει ο Μαρσιάλ και όχι ο Ρονάλντο; «Νομίζω ότι καταλαβαίνεις αυτό που είπα. Σέβομαι όλους τους παίκτες, αλλά ο καθένας έχει διαφορετική ιστορία. Πρέπει να τους διαχειρίζομαι για να παίρνω το καλύτερο που μπορώ».

Για Βαράν, Μαγκγουάιρ, Γουάν Μπισάκα και Φαν Ντε Μπεκ: «Δεν είναι διαθέσιμοι».

Για τον Κασεμίρο: «Θα παίξουμε με την καλύτερη ενδεκάδα μας, θέλουμε ανταγωνιστική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο Κασεμίρο έχει σημαντικό ρόλο, γνωρίζουμε το παρελθόν του, τους τίτλους που έχει κατακτήσει, τον βλέπουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ