Ο διευθυντής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Σίγουρα ήταν ο στόχος μας να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Το κύπελλο είναι μία διέξοδος για εμάς. Πήραμε την πρόκριση σχετικά εύκολα με αρκετούς νεαρούς να αγωνίζονται. Αν το διαχειριστούμε σωστά μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε για την συνέχεια και πλέον συγκεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος».

Για την εικόνα της ομάδας: «Για να είμαστε ειλικρινείς, είχαμε σκαμπανεβάσματα. Προσπαθούμε να βρούμε την ταυτότητά μας. Όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την παραμονή μας στην Α’ κατηγορία. Φαίνεται πως σιγά-σιγά η ομάδα χτίζει προσωπικότητα και όσο περνάει ο χρόνος θα γίνεται και καλύτερη».

Για το μπάτζετ: «Είναι πραγματικότητα που μπορεί να μας πληγώνει, αλλά ακούσαμε πολλές φορές πως μία ομάδα με το δικό μας μπάτζετ, δεν θα μπορούσε να σταθεί απέναντι σε ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ. Όμως χρειάζεται εμπειρίες και θα έρθουν και τα αποτελέσματα, όπως ήρθαν μέχρι τώρα. Δεν έχουμε ως δικαιολογία το μπάτζετ. Έχουμε μία ομάδα που αποτελείται και από δικά μας παιδιά και από ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποδείξουν πράγματα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Ίσως είναι ο χειρότερος συνδυασμός να βρίσκεις μπροστά σου μία πληγωμένη ομάδα που θέλει να κερδίσει. Από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία μας και η σκέψη μας είναι να κερδίσουμε βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι».

Για τα εισιτήρια του αγώνα: «Να πούμε πως δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο, ούτε για τους οπαδούς μας, ούτε για την Ανόρθωση. Θα υπάρχουν μόνο στα γραφεία μας, μέχρι δύο ώρες πριν τον αγώνα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ