Ο υπεύθυνος του γραφείου Επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Στέλιο Παπαμωϋσέως.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς. Θα πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω και να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα, τον πρωταθλητή Κύπρου, που είδαμε χθες πως κέρδισε την Αλκμάαρ. Ξέρουμε πως έχει στόχο να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα. Όμως θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά: «Ο Γιαγκό επιστρέφει από την τιμωρία του, αλλά θα χάσουμε τον Καζού που συμπλήρωσε κάρτες, αγωνίστηκε με την ΑΕΚ, αλλά θα κάτσει με τον Απόλλωνα».

Για το γεγονός πως δεν τους… βγήκε το «Παπαδόπουλος»: «Αν δεις ψυχρά τα αποτελέσματα στο «Παπαδόπουλος», μπορείς να πεις ότι μας έφταιξε το γήπεδο. Αν δεις όμως την απόδοση της ομάδας με την ΑΕΚ, τότε δεν μπορείς να πεις ότι φταίει το γήπεδο. Φτιάξαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήσαμε και όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα της ποιότητας που έχει η ΑΕΚ, τότε θα τιμωρηθείς».

Για το γεγονός πως φέτος υπολογίζουν περισσότερο τον Άρη: «Η αλήθεια είναι πως αυτό που συμβαίνει φέτος, σε σχέση με πέρσι, είναι πως φέτος μας υπολογίζουν περισσότεροι. Είναι λογικό, ξεκινήσαμε με τρεις νίκες, έχουμε κάνει μεταγραφές ποιοτικές και κάποιοι θεώρησαν πως πάμε για πρωτάθλημα. Εμείς δεν έχουμε πει ποτέ κάτι τέτοιο γιατί είναι μεγάλος ο δρόμος. Το πρώτο ζητούμενο είναι να μπούμε στην εξάδα. Συνεπώς, όταν είσαι ο Άρης, γιατί γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, και θέλουμε να κάνουμε βήμα προς τα εμπρός, πρέπει να πατάς στη γη και να σκέφτεσαι μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για τον κόσμο: «Είναι γεγονός πως ο κόσμος αυξάνεται. Γνωρίζοντας τον Άρη και τον κόσμο του, δεν έχει καμία σχέση ο τότε κόσμος με αυτό που συμβαίνει φέτος και πέρσι. Υπήρχε μία κατάσταση που δεν τους έδινε λόγο να πηγαίνουν στο γήπεδο. Από τη στιγμή που η ομάδα του δίνει τον λόγο να έρχονται, βλέπουμε και κόσμο που δεν τους είχαμε ξαναδεί. Έχω την εντύπωση πως αν τα παιχνίδια ήταν στη Λεμεσό και δεν είχαμε τόσα παιχνίδια καθημερινές, ίσως να είχαμε ακόμα περισσότερο κόσμο».

Για το νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Με βάση όσα γνωρίζουμε, μέσα με τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου περιμένουμε να μπούμε στο γήπεδο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ