Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία πριν από λίγο. Εκτός αποστολής Φιλιώτης, Μαλεκκίδης, Πέιμπερνς και Ρομπέρζ. Ο Πέιμπερνς θα ενσωματωθεί το Σάββατο στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία, για εμάς παιχνίδι μονής επιλογής. Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί τελευταία, έχει βελτιώσει αρκετά την ομάδα ο κύριος Πετράκης. Από την άλλη, εμείς προερχόμαστε από την ήττα στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, έχουμε στο μυαλό μας μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Πότε υπολογίζεται η επιστροφή Ρομπέρζ: «Έχουμε πει πως θα αποφεύγουμε να θέτουμε χρονοδιαγράμματα σε τραυματισμούς. Άρα αξιολογούνται καθημερινά οι ποδοσφαιριστές και όταν είναι έτοιμοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Για το επιθετικό ζήτημα: «Δεν είναι αριθμοί που αντικατοπτρίζουν την εικόνα του Απόλλωνα επιθετικά. Είναι κάτι που τόνισε και ο κος Καταλά. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Πίττα, ήταν τουλάχιστον για ένα δίμηνο εκτός, κάτι που στοίχησε σε συνοχή και σταθερότητα. Θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, όμως πάντα συνυπολογίζεις και άλλους παράγοντες. Όταν έχεις δώσει 6-7 παιχνίδια σε σχέση με τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε, υπάρχει και η σωματική κόποση και είναι μία παράμετρος που επηρεάζει την ομάδα. Δεν είναι δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα. Το γνωρίζαμε εκ των προτέρων, γι αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Είναι μία ακόμα πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Όπως και να έχει θα κληθούμε για να ανταποκριθούμε. Η προσέγγιση και η σκέψη μας είναι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα πάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε».

Για τον κόσμο που θα πάει στο ΓΣΠ: «Είναι εργάσιμη η μέρα, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Θεωρώ ότι θα έχουμε κόσμο, αλλά όχι τον αριθμό με τον προηγούμενων αγώνων».

Για την πιθανότητα μεταφοράς ημερομηνίας του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το ΔΣ και δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Για το νέο γήπεδο: «Στον Απόλλωνα εργαζόμαστε καθημερινά για τη μετάβαση στο νέο γήπεδο. Κάνουμε τις κινήσεις, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι, ώστε η αναβάθμιση και των υπηρεσιών του Απόλλωνα να συνάγει με το νέο γήπεδο. Ευελπιστούμε πως η κάθε επίσκεψη και κάθε παιχνίδι του Απόλλωνα στο νέο γήπεδο θα είναι μία ωραία εμπειρία. Αυτό μόνο μπορώ να πω για το γήπεδο, δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, αφού το θέμα το χειρίζεται ο Πρόεδρος».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ