Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε λίγο πριν την αναχώρηση του Απόλλωνα για την Σλοβακία και τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Κόνφερενς Λιγκ με την Ντνίπρο.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ίσως το πιο ιστορικό στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Διακυβεύεται η πρόκριση, κάτι που δεν έχουμε πετύχει ποτέ ως σύλλογος. Αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα, όμως πάμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, με δύο ισοδύναμες ομάδες, με πιθανότητες 50-50. Ο Απόλλωνας πάει να πάρει το αποτέλεσμα που θα φέρει τις πιθανότητες πρόκρισης υπέρ της ομάδας μας».

Που θα κριθεί: «Είναι μία πάρα πολύ παραγωγική ομάδα, που επιτίθεται συνεχώς. Η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της, θα έχει τον πρώτο λόγο. Θέλει συγκέντρωση για να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη».

Για την αποστολή: «Η αλήθεια είναι πως είναι το τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας. Ο Ρομπέρζ δεν θα είναι μαζί μας, θα μείνει Λεμεσό για ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στην αποστολή».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ