Ο γενικός Διευθυντής της ΕΝΠ, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Γνωρίζαμε εξ αρχής πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να μην φορτώσουμε τους ποδοσφαιριστές με επιπλέον πίεση, όμως γνωρίζαμε πως ήταν ένα παιχνίδι που οφείλαμε να κερδίσουμε. Νομίζω πως παρουσιαστήκαμε πολύ καλά. Είχαμε δοκάρι, ευκαιρίες, αν και δεχτήκαμε γρήγορο γκολ, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στόχος είναι να κρατήσουμε την καλή εμφάνιση, αλλά και τα κεφάλια χαμηλά για τη συνέχεια. Θα ήταν καταστροφικό αν θεωρούσαμε πως έχει τελειώσει κάτι».

«Είναι πολύ λεπτή η ισορροπία του να θέλεις να πεισμώσεις μία ομάδα, από το να τη φορτώσεις με περισσότερη πίεση. Νομίζω πως το πετύχαμε σε αυτό το κομμάτι. Η ομάδα κερδίζει εμπειρίες παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μία νεανική ομάδα, βλέπουμε πολλές ομάδες κάθε χρόνο ομάδες να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά να μην παίρνουν τα αποτελέσματα. Εμείς προσπαθούμε και χαιρόμαστε πως αποδεικνύεται πως δεν είναι τυχαίες οι εμφανίσεις μας. Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι».

Για την αφιέρωση της νίκης στον Θεόδωρο Κολοκούδια: «Όταν πριν από έξι χρόνια, βρέθηκα στην ομάδα, αυτός ο άνθρωπος ποτέ δεν μας αντιμετώπιζε με οποιαδήποτε υπεροψία. Πάντα ήταν στις προπονήσεις όλων των ηλικιών και παρακολουθούσε. Πρόσφερε τα πάντα στην Ένωση και θεωρούμε ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ολοκληρώθηκε αυτό με τη νίκη της ομάδας και την αφιέρωση στον κύριο Θεόδωρο».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Αντιμετωπίζουμε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Μόνο και μόνο όταν πας στο ΓΣΠ, απέναντι σε ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια, είναι πολύ δύσκολο, πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος είναι σε καλή φόρμα. Πάμε όμως για να είμαστε καλύτεροι από το πρώτο ματς που κάναμε εκεί, και γιατί όχι, να μπορέσουμε να έχουμε κάποιο κέρδος. Όπως είναι το πρωτάθλημα, κάθε βαθμός είναι χρυσάφι».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός θα είναι ο Λουσέρο που έχει συμπληρώσει κάρτες. Απών και οι τραυματίες Χριστοφή, Κοσμά και μάλλον Μιχαήλοβιτς και περιμένουμε την κατάσταση του Ντρέκσα που έμεινε εκτός τελευταία στιγμή και ο Φερνάν τον οποίο υπολογίζαμε από την αρχή, αλλά δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ