01/11/2022 17:12

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό (01/11) ΔΣ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους πίνακες διαιτησίας, αλλά και την παρουσίαση του μοντέλου επαγγελματικής διαιτησίας από τον Μαρκ Κλατένμπεργκ.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (01/11) ΔΣ της Super League, στο οποίο έγινε η αναλυτική παρουσίαση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ για την επαγγελματική διαιτησία. Παράλληλα αποφασίστηκε ομόφωνα να τηρηθεί απαρέγκλιτα ό,τι προβλέπει η Νομοθεσία για το ζήτημα της παρακράτησης από την ΕΠΟ μέρος των συμβάσεων παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Την ίδια στιγμή εγκρίθηκε ομόφωνα ο τελικός πίνακας Παρατηρητών για τη φετινή σεζόν, όπως και το αίτημα των COSMOTE και NOVA για την υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, κάτα της πειρατείας αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση του τεχνικού συμβούλου και εκπαιδευτή Διαιτησίας της Super League κ. Mark Clattenburg για την επαγγελματική Διαιτησία, στα μέλη του Δ.Σ.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, εν όψει της συνεδρίασης της Γ.Σ./ΕΠΟ την Τετάρτη 2/11/2002, όπως τηρηθεί απαρέγκλιτα ό,τι ακριβώς προβλέπεται από την Εθνική Νομοθεσία, για το ζήτημα του πλεονάσματος (4%) εκ της μείωσης του ποσοστού παρακράτησης υπέρ της Ε.Π.Ο. εκ των συμβάσεων παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των αγώνων.

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δ.Σ. ο τελικός πίνακας Παρατηρητών αγώνων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ομόφωνα εγκρίθηκε το αίτημα της COSMOTE και της NOVA, για την υλοποίηση εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, κατά της πειρατείας αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ