Ο Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο αποτέλεσμα για εμάς, ιδιαίτερα με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ίσως από τα πιο ολοκληρωμένα για εμάς. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ώστε να πάρουμε και βαθμολογικά κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Είναι λεπτές οι ισορροπίες σε τέτοιου είδους αποτελέσματα και αγώνες. Πρέπει να χτίσουμε στην εμφάνιση όμως και εβδομάδα με εβδομάδα να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Πάμε απέναντι στον Ακρίτα, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι που ευελπιστούμε πως με μία ακόμα καλή εμφάνιση, να πάρουμε αυτή τη φορά τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Έχοντας στο μυαλό πόσο δύσκολο είναι το πρωτάθλημα και πόσο ανταγωνισμός υπάρχει, πρέπει να παίρνουμε αποτελέσματα. Μέχρι τώρα μας βγαίνουν τα πράγματα. Φαίνεται πως η δουλειά που κάνει το τεχνικό επιτελείο, αποδίδει. Όταν φεύγουμε από παιχνίδια, το τρίτο στη σειρά, που φεύγουμε με την απογοήτευση πως δεν παίρνουμε κάτι, λέει πολλά. Ευελπιστούμε πως αυτή η ατυχία των τελευταίων αγώνων, να ανατραπεί στο παιχνίδι με τον Ακρίτα».

Για τα αγωνιστικά: «Περιμένουμε τον Φερνάν Λόπες, ένας ποδοσφαιριστής που στα φιλικά έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο στον χώρο του κέντρου. Επέστρεψε στο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και θα είναι πιο έτοιμος μέχρι το παιχνίδι με τον Ακρίτα. Ερωτηματικό ο Χριστοφή. Τιμωρημένος ο Εχμάν, μετά την κόκκινη με τον ΑΠΟΕΛ. Εκτός θα είναι οι Κοσμά και Μιχαήλοβιτς που δεν θα προλάβουν μέχρι το παιχνίδι με τον Ακρίτα».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ