Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου στον Super Sport FM 104.0, σημειώνοντας πολλά και ενδιαφέροντα που αφορούν την Εθνική ομάδα μας και το φιλικό με τη Βουλγαρία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τον κόκκινο φάκελο: «Έχουν παραληφθεί οι σημειώσεις από την UEFA και έχουν κινηθεί οι διαδικασίες, έχουν παραδοθεί τα πάντα στον Αθλητικό Δικαστή. Δε χρειάζεται να αναλυθεί περισσότερο».

Για τα φιλικά: «Δύσκολα και ενδιαφέροντα φιλικά. Ο προπονητής μπορεί να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, άρα ο Κετσπάγια μπορεί να δοκιμάσει αρκετά πράγματα κόντρα στη Βουλγαρία. Όταν παίζει η Εθνική ομάδα, πάντοτε υπάρχει κίνητρο για τη νίκη, άλλωστε μετρά το φιλικό και σε βαθμούς στην UEFA. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να προετοιμαστούμε για τα επίσημα ματς που έρχονται το 2023».

Για τους Τζιωνή και Σωτηρίου: «Δεν κλήθηκαν κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή, διότι βρίσκονται σε περίοδο ξεκούρασης. Εκτός ο Αρτυματάς, αλλά και ο Ιωάννου που τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του. Εκτός οι Ρομπέρζ, Χριστοδούλου, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει μία ίωση. Αν ξεπεραστεί θα είναι στη διάθεση μας, αλλιώς δεν θα τον υπολογίζουμε».

Για τον Χαραλάμπους; Ναι, είναι διαθέσιμος στην ομάδα μας, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, καθώς οι εξετάσεις είναι καθαρές».

Για τους φιλάθλους: «Είναι δύσκολη η εκτίμηση. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν, όμως πρέπει να εκδοθεί από τους φιλάθλους διότι μπαίνει πάνω σε μία κάρτα φιλάθλου. Ας ελπίσουμε πως θα έρθει ένας ικανοποιητικός αριθμός φιλάθλων. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να βάλει ελεύθερη είσοδος και ας ελπίσουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί στη κλήση μας».

ΗΧΗΤΙΚΟ:


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ