Η Εθνική Κύπρου πήρε σημαντική φιλική νίκη (2-3) επί του Ισραήλ με τον Τιμούρ Κετσπάγια να εμφανίζεται ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη: «Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας. Σήμερα δείξαμε ως Κύπρος ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά και να παίρνουμε και αποτέλεσμα. Δεν υστέρησε κανένας από τους ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε μια καλή ομάδα όπως το Ισραήλ».

Για τις αντεπιθέσεις: «Είχαμε ποιότητα μέσα στο παιχνίδι μας, η κάθε αντεπίθεση μας ήταν ευκαιρία για γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που μετά την ήττα από τη Βουλγαρία, βρήκαμε τις δυνάμεις να έρθουμε εδώ και να πάρουμε τη νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν θέληση, ξέρουν και μπορούν».

Για τις επόμενες υποχρεώσεις: «Έχουμε χρόνο μέχρι τους επίσημους αγώνες να προετοιμαστούμε. Εύχομαι να έχω στη διάθεση μου όλους τους ποδοσφαιριστές για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό. Μας στεναχώρησε ο τραυματισμός του Ματία Σπόλιαριτς. Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και σύντομα να είναι με την ομάδα του αλλά και με την Εθνική».

TO VIDEO:

Οι δηλώσεις του Ιωάννου:

Οι δηλώσεις του Χαραλάμπους:ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ