Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο νεαρός δεξιός μπακ της ΕΝΠ, Φώτης Κοτσώνης που φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τους «βυσσινί» και είναι από τα βασικά στελέχη.

«Η πορεία της ομάδας είναι αρκετά καλή, είμαστε μέσα στα πλαίσια των στόχων μας και παιχνίδι με παιχνίδι αναζητούμε τη νίκη για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Στην ομάδα γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή. Επίσης αγωνίζονται πολύ Κύπριοι παίκτες που είναι ένα πλάνο και μια φιλοσοφία από την αρχή της σεζόν».

Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε τους τρεις βαθμούς και πάμε να τους πάρουμε. Σίγουρα το πρωτάθλημα ακόμη βρίσκεται στις αρχές. Είναι αρκετές ομάδες κοντά στα χαμηλά και καμία δεν μπορεί να νιώθει εφησυχαστεί. Εμείς μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η Πάφος είναι η καλύτερη κατά την άποψή μου ομάδα, από αυτές που αντιμετωπίσαμε. Αν θα αντάξει εξαρτάται από τους παίκτες».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να συνεχίζω να αγωνίζομαι στην ομάδα μου και το μέλλον θα δείξει. Ο χρόνος θα φέρει ό,τι καλύτερο».

Για τον κόσμο: «Είναι πάντα κοντά στην ομάδα, υπάρχει θερμή υποστήριξη και θέλω να τους στείλω του μήνυμα ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ