Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών της Αγίας Νάπας, Γιώργος Τσούκκας για το θέμα που προέκυψε χθες με την επιστολή έξι ομάδων (ΑΕΛ, Απόλλων, Ανόρθωση, Πάφος FC, Καρμιώτισσα και Αγία Νάπα) προς την ΚΟΠ που έκαναν λόγο για στημένα παιχνίδια, ενώ ζητούσαν αλλαγή στον τρόπο της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

«Αυτό που θα έλεγα είναι ότι εδώ και περίπου 1-2 χρόνια οι ακαδημίες στο σύνολό τους στείλαμε επιστολές στην ΚΟΠ και κάναμε εισηγήσεις προς τη δομή και των τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτος και ζητήσαμε συναντήσεις. Εμείς ζούμε και βλέπουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πως θα φτιάξουμε καλούς και ικανούς παίκτες. Η επιστολή πήγε αν μπορεί να αλλάξει κάτι ως προς τη δομή. Δεν είναι της τελευταίας στιγμής ή γιατί κινδυνεύουν οι ομάδες με υποβιβασμό. Εμείς σαν Αγία Νάπα, βγήκαμε στην ανώτατη κατηγορία, στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιώνονται και να καλυτερεύουν. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία, όμως δεν θα ήταν καταστροφή να συνέβαινε κάτι άλλο. Είμαστε όλοι οι πίεση, αλλά οι παραδοσιακές δυνάμεις έχουν θέματα. Πρέπει η Ομοσπονδία να κάνει μια συνάντηση για να αλλάξει αυτό το πράγμα, μπορεί να μην γίνει άμεσα αλλά με τη νέα χρονιά. Δεν θα επιρρίψω ευθύνες δεξιά και αριστερά».

«Εγώ όταν διάβασα την επιστολή, διαφώνησα σε κάτι. Εκεί που γράφει για προσυνενοημένα αποτελέσματα, ήταν γιατί θέλαμε να θίξουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν όπως οι καθυστερήσεις, που κατεβάζουν κάποιες ομάδες τους καλύτερους παίκτες του μια κατηγορία πιο κάτω».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ