• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Βόλεϊ: Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ & Ομόνοια – Kuutio Homes Παφιακός δίνουν άλλη διάσταση
24/11/2022 08:52
Βόλεϊ: Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ & Ομόνοια – Kuutio Homes Παφιακός δίνουν άλλη διάσταση

Α ΑΝΔΡΩΝ (6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ): Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ & Ομόνοια – Kuutio Homes Παφιακός δίνουν άλλη διάσταση

Σημαντικό παιχνίδι μεταξύ Νέας Σαλαμίνας – E.N.Π (στις 20:30) και ντέρμπι στα Κοκκινοχώρια Αναγέννηση Δερ. – Ολυμπιάς Φρ.

Mε δυο παραδοσιακά ντέρμπις, ένα τοπικό ντέρμπι και ένα αγώνα που οι δυο ομάδες θα κυνηγήσουν τους βαθμούς πάση θυσία συνεχίζεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Ανδρών με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

Οι αγώνες Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ, και Ομόνοια – Kuutio Homes Παφιακός δεν θέλουν συστάσεις από μόνα τους τα παιχνίδια τραβούν το ενδιαφέρον. Νέα Σαλαμίνα και Ε.Ν.Π. σε ένα αμφίρροπο αγώνα θα κυνηγήσουν το τρίποντο, ενώ θα διεξαχθεί το ντέρμπι των Κοκκινοχωριών Αναγέννηση Δερ. – Ολυμπιάς Φρ. Οι αγώνες Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια – Κuutio Homes Παφιακός και Αναγέννηση Δερ. –Ολυμπιάς Φρ. αρχίζουν στις 20:00. To παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Ε.Ν.Π. θα ξεκινήσει στις 20:30.

«ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΠΟΕΛ

Παραδοσιακό ντέρμπι που μοιάζει από εποχές του περασμένου αιώνα. Η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ δίνει άλλη αίγλη στην αναμέτρηση στο Αθλητικό Κέντρο «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΙΟ». «Μεγάλη Κυρία» και «Θρύλος» συνθέτουν ένα πολύ ελκυστικό ζευγάρι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Η Ανόρθωσις θα αγωνιστεί στην έδρα της και θα επιδιώξει μετά από 15 μέρες απραξίας (αναβλήθηκε ο αγώνας με την Ομόνοια) να κερδίσει για πολλούς λόγους. Ο κόουτς Γ. Πλατρίτης και οι συνεργάτες του προετοίμασαν τους παίκτες τους για ένα αγώνα υψηλών εντάσεων με στόχο να ανταποκριθούν.

Ο ΑΠΟΕΛ με τη φόρα που έχει πάρει, πάει στη Λεμεσό για μις νέα εκτός έδρας νίκη μετά από αυτές που προηγήθηκαν με Νέα Σαλαμίνα, Kuutio Homes Παφιακό και Ολυμπιάς Φρ. Η άνοδος στην πρώτη θέση μετά από το 1988 έστω και με αγώνα περισσότερο από την Ομόνοια ανέβασε την ψυχολογία των παικτών του Γ. Μέλκα. Ο αγώνας με την Ανόρθωση όμως είναι τεστ δυνατοτήτων.

«ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»: ΟΜΟΝΟΙΑ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Οι δυο ομάδες βρίσκονται μόνιμα στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια. Στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής «πράσινοι» και «γαλάζιοι» θα κυνηγήσουν με πάθος το τρίποντο για ευνόητους λόγους.

Η Ευρωπαία Ομόνοια που βρίσκεται στην καλύτερή της περίοδο μετά την πρόκριση στους «16 Finals» του CEV Challenge Cup τέσσερις μέρες πριν τον πρώτο αγώνα με την Aalst Βελγίου (Τρίτη 29 Νοεμβρίου –Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» στις 20:00) ζητεί το τρίποντο για ψυχολογικούς λόγους. Παράλληλα, με απώλειες του ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό ίσως ανέβει στην 1η θέση.

Ο Kuutio Homes Παφιακός δίνει την 6η αγωνιστική ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Η πορεία του τις πρώτες πέντε αγωνιστικές δεν ικανοποιεί αφού έχασε στην έδρα του από ΑΠΟΕΛ και Νέα Σαλαμίνα γι’αυτό θέλει να ρεφάρει με μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη και ο αγώνας με την Ομόνοια είναι ευκαιρία.

Ο διεθνής κεντρικός Χρίστος Προδρόμου θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε τίτλους τα τελευταία χρόνια.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Ε.Ν.Π. (Ώρα έναρξης 20:30)

«Ερυθρόλευκοι» και «βυσσινί» δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και χρειάζονται νίκες στη συνέχεια.

Η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται όμως από σπουδαίο διπλό στην Πάφο απέναντι στον Kuutio Homes Παφιακό και θέλει να κτίσει σε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια. Η ομάδα του Κυριάκου Αδάμου στην έδρα της απέναντι στην Ένωση θα κυνηγήσει μόνο το τρίποντο.

Η Ε.Ν.Π. βρίσκεται στην 7η θέση με 03 βαθμούς και ο στόχος είναι παντού οι νίκες. Οι «βυσσινί» πάνε στη Λεμεσό για να γευτούν την επιτυχία και μα αρχίσουν την αντεπίθεσή τους.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡΕΝΑΡΟΥΣ

Κάθε τοπικό ντέρμπι έχει τη δική του αίγλη. Στη Δερύνεια θα φιλοξενηθεί το ντέρμπι των Κοκκινοχωριώψν μεταξύ Αναγέννησης και Ολυμπιάς Φρενάρους.

 Η Αναγέννηση προχώρησε σε αλλαγή προπονητή από την περασμένη εβδομάδα και μέσα στην έδρα της θέλει τη νίκη. Παράλληλα, οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν δυναμική αφού θα κερδίσουν για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Η Ολυμπιάς Φρ. πάει στη γειτονική Δερύνεια για να πάρει το τρίποντο έστω και εάν είναι το αουτσάϊντερ. Η ομάδα του Π. Κωνσταντίνου είναι σκληροτράχηλη και με αυτό το συστατικό θα αγωνιστεί και στο ντέρμπι των Κοκκινοχωριών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. ΑΠΟΕΛ 4-1 14-06 13
  2. Ομόνοια (4 αγ.) 12-04 11
  3. Ανόρθωσις (4 αγ.) 3-1 11-05 09
  4. Kuutio Homes Παφιακός 3-2 11-10 08
  5. Αναγέννηση Δερ. 2-3 11-11 07
  6. Νέα Σαλαμίνα 2-3 10-12 06
  7. Ε.Ν.Π. 1-4 05-12 03
  8. Ολυμπιάς Φρ. 0-5 01-15 00


btm