25/11/2022 09:37

Για ακόμα μία χρονιά η ΕΚΟ Κύπρου συμμετείχε δυναμικά στο “Boyz StuffShow 2022”, το event-θεσμό για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport, που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία για ένα μοναδικό διήμερο, 19 και 20 Νοεμβρίου. Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, με το υπερσύγχρονο περίπτερο της ΕΚΟ Κύπρου  να κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις.

Το “Boyz StuffShow” αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο γύρω από τον μηχανοκίνητο κλάδο. Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, νέα μοντέλα αλλά και vintage, μοναδικά ηχοσυστήματα και πολλά εξαρτήματα και αξεσουάρ αυτοκινήτου, συνέθεταν το μοναδικό σκηνικό της εκδήλωσης. Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν οι ενημερωτικές δράσεις, από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της μηχανοκίνησης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, το «παρών» έδωσαν στελέχη της ΕΚΟ Κύπρου, τα οποία ενημέρωσαν από κοντά τους επισκέπτες σχετικά με την πολυβραβευμένη εφαρμογή ΕΚΟ Smile. Ένα μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της ΕΚΟ και τους προσφέρει συνεχώς προνόμια.

Παράλληλα, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και για το πρόγραμμα «EKO Safe Rider» μέσα από το οποίο πραγματοποιείται το παγκοσμίου φήμης σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας “City’s A.R.T.”. Είναι ακόμα μια δράση που προσφέρει η ΕΚΟ Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης και αποσκοπεί στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Ξεχωριστές στιγμές πρόσφερε στους επισκέπτες ένα αυτοκίνητο-simulator που βρισκόταν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου της ΕΚΟ, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που μπόρεσαν, ανέξοδα, να διαπιστώσουν σε πιο επίπεδο βρίσκονται οι οδηγικές τους ικανότητες, ενώ χιλιάδες πλούσια δώρα κέρδισαν όσοι δοκίμασαν την τύχη τους στο παιχνίδι της εφαρμογής ΕΚΟ Smile, “Scratch & Win”.

Από την πλευρά της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Γρηγοράς, ευχαρίστησε το κοινό που αγκάλιασε για ακόμα μία φορά τη διοργάνωση, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίησή της. «Η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία της ΕΚΟ Κύπρου», ανέφερε σχετικά με το επίπεδο της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι η ΕΚΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των οδηγών, προκειμένου να τους ενημερώνει για τις νέες υπηρεσίες και τα προγράμματα της Εταιρείας που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.       

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου Λτδ.

Η ΕΚΟ Κύπρου είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου Hellenic Energy. Η Εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της EKO Κύπρου, με το γνωστό εμπορικό σήμα ΕΚΟ, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της EKO Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην εταιρία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με την Hellenic Energy.

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι ένας κορυφαίος ολοκληρωμένος ενεργειακός όμιλος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, που ιδρύθηκε το 1998. Το χαρτοφυλάκιό της καλύπτει όλο το εύρος της ενεργειακής αλυσίδας αξίας, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.

Η HELLENiQ ENERGY αγκαλιάζει την καινοτομία και ηγείται του ψηφιακού μετασχηματισμού σε όλες τις αγορές. Στόχος της εταιρείας είναι να καταστεί καθετοποιημένος πάροχος ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και να βελτιώσει τον τρόπο λειτουργίας της, ώστε να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα που της αναλογεί κατά 50% έως το 2030, με στόχο να πετύχει μηδενικό αποτύπωμα έως το 2050.

Η HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στην παραγωγή, την προμήθεια και την εμπορία όλων των τύπων ενέργειας, με αυξανόμενη έμφαση στην καθαρή ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στην αλυσίδα αξίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και την εμπορία πετρελαιοειδών και πετροχημικών, την έρευνα και την παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς στον τομέα των ΑΠΕ. Μέσω κοινοπραξιών και στρατηγικών συμμαχιών, η HELLENiQ ENERGY έχει εξασφαλίσει σημαντικό μερίδιο στην παραγωγή ενέργειας, την προμήθεια και την εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και προωθεί τη μακροπρόθεσμη πρόσβαση σε βιώσιμη ενέργεια για όλους. Ως σημαντικός επενδυτής και εργοδότης, αλλά και ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, η εταιρεία έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αντίκτυπο στις χώρες όπου δραστηριοποιείται, και φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε έναν υπεύθυνο εταιρικό πολίτη.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι παίρνουν τα δώρα τους από την...

με έως 36 μηνιαίες δόσεις! Η Cablenet, μία εταιρεία που...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/11/2022 13:17

Lidl Κύπρου | Άνοιξε το 20ο κατάστημά της στη Λευκωσία!

Σε γιορτινό κλίμα, η μεγάλη αλυσίδα υπεραγορών εγκαινίασε την ισχυρή...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/11/2022 15:30

Ξύρισαν μουστάκια και έστειλαν το μήνυμα του Movember εργαζόμενοι στο...

Στον μήνα ευαισθητοποίησης του αντρικού καρκίνου, ένα μουστάκι μπορεί να...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/11/2022 15:25

Η Stoiximan Running Team έτρεξε για καλό σκοπό στον 5ο...

Πιστή  στο κοινωνικό της  έργο, η  Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/11/2022 15:09

Δεν είσαστε μόνες – Η Meridianbet στέλνει ισχυρό μήνυμα κατά...

Σταματήστε τη βία κατά των γυναικών! Τέσσερις στις πέντε γυναίκες...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/11/2022 13:56

Βγάζει «φωτιές» η Αγγλία, Το Μουντιάλ παίζει στο online betting...

* Το παρακάτω δελτίο τύπου αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση ** ** Αγγλία...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
25/11/2022 13:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορτογαλία-Ουρουγουάη με Cash Back, Combo, Build & Bet και Ειδικά...

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/11/2022 15:50

Αυτά τα Χριστούγεννα όλοι παίρνουν τα δώρα τους από την...

με έως 36 μηνιαίες δόσεις! Η Cablenet, μία εταιρεία που...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
28/11/2022 13:17

Αργεντινή-Μεξικό με Cash Back, Combo και Ειδικά στην Bet on...

Το κείμενο που ακολουθεί έχει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
26/11/2022 15:37

Πρώτη κατάθεση με ΜΠΟΝΟΥΣ στην Meridianbet!

Η Meridianbet σας υποδέχεται με μπόνους! Πραγματοποιήστε την πρώτη σας...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
26/11/2022 13:14

Με την πλάτη στον τοίχο η Αργεντινή, Όλοι οι αγώνες...

* Το παρακάτω δελτίο τύπου αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση ** ** Αργεντινή...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
26/11/2022 13:07

H Meridianbet συνεισφέρει στο φιλανθρωπικό κέντρο «Hope For Children»

Στο πλάι του κέντρου «Hope for Children» βρίσκεται η Meridianbet. H Meridianbet συνεχίζει να παραδίδει...

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
26/11/2022 12:09