• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Όλα μηδέν στο Αγγλία – ΗΠΑ και προβάδισμα πρόκρισης για τα «τρία λιοντάρια»
25/11/2022 22:52

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Αμερική με τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να είναι ευχαριστημένοι με τον βαθμό ενώ ο Πούλισικ και οι συμπαίκτες του έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Αγγλία και την Αμερική με τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να είναι ευχαριστημένοι με τον βαθμό ενώ ο Πούλισικ και οι συμπαίκτες του έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς
Στο πρώτο 45λεπτο οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά για ένα 20λεπτο η καθεμία. Οι Άγγλοι ήταν αυτοί που μετά το πρώτο πεντάλεπτο ανέβασαν την πίεση τους και πάτησαν στην περιοχή του Τέρνερ έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις αλλά όχι μια τελική προς την εστία της ΗΠΑ.

Από την πλευρά τους οι παίκτες της Αμερικής ανέβηκαν μετά τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα στην αναμέτρηση. Απείλησαν αρχικά στο 26′ με σουτ του Μακένι από το ύψος του πέναλτι να φεύγει έξω ενώ στο 33′ είχαν την καλύτερη στιγμή του αγώνα με δοκάρι του Πούλισικ.

Ο μέσος των ΗΠΑ βρέθηκε εκτός περιοχής, επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Πίκφορντ που δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι αν η μπάλα πήγαινε προς την εστία του.

Ενώ εκτός εστίας πέρασε το σουτ του Πούλισικ στο 43′. Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια καλή στιγμή για την Αγγλία όταν ο Μάουντ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το σουτ με τον Τέρνερ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (69′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Μάουντ, Σακά (78′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (78′ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι (77′ Άρονσον), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (83′ Ρέινα), Πούλισικ, Ράιτ (83′ Σάρτζεντ).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως τη μετέφερε η ιστοσελίδα μας sport-fm.com.cy με φωτογραφίες και στατιστικά:

Έναρξη αγώνα!

5‘ Ξεπεράσαμε τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα χωρίς κάποια φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Έως τώρα οι δύο ομάδες είχαν αναλωθεί σε ένα παιχνίδι στο χώρο της μεσαίας γραμμής με την Αγγλία να έχει την μπάλα περισσότερη ώρα στα πόδια της.

11‘ Πρώτη καλή στιγμή για την Αγγλία. Ο Σάκα έδωσε στον Κέιν ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ για τους Άγγλους.

17‘ Σέντρα από τα δεξιά με τον Ράιτ να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ στην πρώτη τελική στην αναμέτρηση.

25‘ Καλή στιγμή για τις ΗΠΑ με σουτ του ΜακΚένι, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

33‘ Δοκάρι για τις ΗΠΑ με τον Πούλισικ να κάνει ωραία κίνηση και σουτ, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι!

43‘ Ο Πούλισικ πήδηξε για κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε στον ώμο του και πέρασε δίπλα από την εστία του Πίκφορντ.

45‘ Ένα λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων.

45+1‘ Ευκαιρία για την Αγγλία, με τον Μάουντ να πιάνει το σουτ μετά από συνεργασία του Σο και του Στέρλινγκ, όμως ο Τέρνερ έδιωξε σε κόρνερ!

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη Β΄ ημιχρόνου.

49‘ Σουτ του ΜακΚένι, η μπάλα φεύγει άουτ.

60‘ Καλύτερος ο ρυθμός σε αυτά τα πρώτα έξι λεπτά του δευτέρου μέρους. Η μπάλα πάει πάνω κάτω. Τόσο οι Άγγλοι όσο και οι παίκτες της ΗΠΑ προσπαθούν να βρουν ένα γκολ για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

77‘ Αγγλία και Αμερική προχώρησαν σε αλλαγές. Ο Σάουθγκεϊτ έριξε στο ματς τον Ράσφορντ αντί του Σακά, αλλαγή που έκανε και στο πρώτο παιχνίδι με το Ιράν ενώ οι ΗΠΑ προχώρησαν σε διπλή αλλαγή.

84‘ Η Αγγλία δεν παίζει καθόλου ορθολογικά. Δείχνει πως της κάνει και η ισοπαλία και δεν κυνηγάει τη νίκη σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που θέλουν το τρίποντο ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης τους στην επόμενη φάση.

90‘ Τέσσερα λεπτά ο επιπρόσθετος χρόνος.

Τέλος αγώνα.


Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μπέλιγχαμ (68′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Μάουντ, Σακά (77′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ: Tέρνερ, Ντεστ (77′ Μουρ), Ζίμερμαν, Ριμ, Ρόμπινσον, ΜακΚένι (77′ Άαρονσον), Άνταμς, Μουσά, Γουεά (83′ Ρέινα), Πούλισικ, Ράιτ (83′ Σάρτζεντ).


btm