25/11/2022 15:03

Έντονη είναι η φημολογία από την Ιταλία πως σε λίγες ώρες θα έχουμε επισημοποίηση του διαζυγίου.

Υπάρχει καπνός και μάλιστα πυκνός άρα μάλλον υπάρχει και φωτιά. Στην Ιταλία έχει ενταθεί η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Ματία Μπινότο, το οποίο φέρεται να είναι μακριά από τη Scuderia Ferrari!

Πριν από 10 ημέρες υπήρξαν πάλι σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία ομάδα του Μαρανέλο είχε διαψεύσει με σχετική ανακοίνωση. Στη συνέντευξη Τύπου των διευθυντών των ομάδων στο περιθώριο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ήμασταν παρόντες όταν ο επικεφαλής της Scuderia δήλωνε χαλαρός για το μέλλον του.

TO POST:

Ωστόσο, ο γεννημένος στη Λωζάνη μάνατζερ, είχε αποφύγει να απαντήσει κατηγορηματικά αν θα βρίσκεται και το 2023 στο «τιμόνι» της ιστορικής ομάδας. Τώρα λοιπόν έχουμε νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, με την Corriere dello Sport να αναφέρει πως η επισημοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στη Ferrari και τον Μπινότο είναι θέμα ωρών! Συγκεκριμένα, επικαλείται πολλαπλές πηγές και κάνει λόγω για παραίτηση κι όχι απόλυση!

Όλα αυτά μετά το τέλος μίας σεζόν όπου η Scuderia ήταν μετά από χρόνια ξανά πρωταγωνίστρια, αν και το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στη σεζόν δεν κράτησε για πολύ, με αποτέλεσμα να χάσει τους τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές.

Βέβαια παρά την απογοήτευση των tifosi που είχαν γεμίσει προσδοκίες, ο Μπινότο είχε βάλει στην ομάδα του εξαιρετική βαθμολογία όταν κλήθηκε να αξιολογήσει τη φετινή της σεζόν. Σύμφωνα με το ιταλικό μέσο, διάδοχος του 53χρονου θα είναι ο Φρεντρίκ Βασέρ της Alfa Romeo F1.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ