Ο Απόλλωνας με την ήττα (1-0) που γνώρισε από την ΑΕΚ στη 12η αγωνιστική, έμεινε περισσότερο πίσω στη κούρσα του πρωταθλήματος, αφήνοντας μέγιστο προβληματισμό στους ιθύνοντες της ομάδας που την έφτιαξαν το καλοκαίρι.

Οι «κυανόλευκοι» μπορεί να εμφανίστηκαν επιθετικοί, να έκαναν περισσότερες τελικές (11-13) από τους «κιτρινοπράσινους», όμως έμειναν με το «μηδέν» στο σακουλάκι των βαθμών, δείχνοντας πως υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό προς λύση.

Οι περσινοί πρωταθλητές είχαν σχεδόν όλες τις στατιστικές κατηγορίες υπέρ τους, έφτασαν κοντά στις εκατο επικύνδυνες επιθέσεις (99), όμως δε σημείωσαν κανένα τέρμα, παρόλο που έπαιξαν οι πάντες στο αντίπαλο επιθετικό τρίτο. Βα, Ντιγκινί, Νταμπό, Πίττας, Χέντι, Φιλιώτης, είναι έξι παίκτες με επιθετικές αρετές, όμως δεν απείλησαν τα καρέ του Πίριτς που «κράτησε» άλλη μία φορά ανέπαφη την εστία του.

Πως να χρησιμοποιήσεις τα στατιστικά όταν μένεις στο τέλος με άδεια χέρια; «Η βαθμολογία είναι ντροπιαστική για εμάς. Δεν μας αρέσει. Δεν δικαιούμασταν να χάσουμε. Δεν άξιζε αυτός ο κόσμος αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα θέλει βοήθεια και θα τη βοηθήσουμε. Είμαστε οι πρωταθλητές και δεν πρόκειται να τα βάλουμε κάτω», ήταν τα λόγια του Φανούριο Κωνσταντίνου μετά την ήττα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας έδωσε το έναυσμα για ανάκαμψη, το ζήτημα είναι εάν αυτό θα συμβεί, διότι γράφουμε για αρκετές εβδομάδες και αναμένουμε την αλλαγή εικόνας από τους πρωταθλητές.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ