Ο Γιανίκ Φερέρα παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα (ΕΔΩ) από τον ΑΠΟΕΛ για τη 12η αγωνιστική του «μαραθωνίου».

Για το παιχνίδι: «Καλησπέρα. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε καλές στιγμές για 2.5 λεπτά, όμως στη συνέχεια ήμασταν δεύτεροι στη μπάλα, δεν κερδίζαμε τίποτα, όμως μερικές φορές δεν παίζεις σωστά και χάνεις το παιχνίδι, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ήταν κακή μέρα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μονομαχίες, μπαλιές, όμως δεν τα καταφέραμε, ούτε καν να αντιδράσουμε. Η ζωή μας έγινε δυσκολότερη μετά την κόκκινη κάρτα.

Ευελπιστούσαμε ότι θα πάμε με το 0-0 στα αποδυτήρια, όμως δεν τα καταφέραμε ως ομάδα. Ο αντίπαλος άξιζε να προηγηθεί, στο δεύτερο μέρος προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε, όμως αυτό δεν έγινε με αποτέλεσμα να σημειωθεί αυτό που είδαμε στο ΓΣΠ».

Για το κακό πρόσωπο και τις ευθύνες: «Πιστεύεις ότι δεν είχαμε πλάνο; Θεωρείτε ότι πληρώνομαι από την ομάδα για να μην κάνω τίποτα; Φαίνονταν ότι δεν είχαμε πλάνο, όμως δε σημαίνει ότι πληρώνομαι για να μη κάνω τίποτα. Δουλέψαμε αυτές τις εβδομάδες. Μπορώ να σου δείξω όσα έγιναν στις προπονήσεις. Είμαι απογοητευμένος και η ευθύνη είναι δική μου. Πρέπει να προσέξεις λίγο, τον τρόπο που υποβάλλεις τις ερωτήσεις σου. Είσαι δημοσιογράφος ή φανατικός οπαδός. Αν έρχεσαι για να κάνεις ερωτήσεις δεκτό, το άλλο, είναι για να εκφράζεις απόψεις».

Για τη δίψα που δεν υπήρχε: «Η κακή εμφάνιση μπορεί να συμβεί, δεν είχαμε επιθυμία και δίψα για νίκη, δεν τα είχαμε και αυτό με ενοχλεί, εάν η ομάδα ήταν τελεία δεν θα ήμουν εδώ».

Για το ρόστερ: «Συνεχίζω να πιστεύω πως έχω καλό ρόστερ. Δεν έχουμε δει το καλύτερο πρόσωπο της Ομόνοιας, μετά από τις 20 Δεκέμβριου θα έχω καλύτερη άποψη. Ένα παιχνίδι δε μπορεί να μου αλλάξει την άποψη για το σύνολο και ελπίζω να μην συμβεί έπειτα από τέσσερα ματς. Δε θα μιλήσω για τη μεταγραφική περίοδο, εάν γίνει κάτι, δε θα το μιλήσουμε δημόσια».

Για τη βαθμολογική θέση: «Γεγονός είναι πως είμαστε σε δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορούν να ανατραπούν τα πράγματα, θα προσπαθούμε για το καλύτερο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ