• club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
  • club
Ο Φίλκρουγκ έδωσε οξυγόνο στους Γερμανούς που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης
27/11/2022 22:54

Ισόπαλο 1-1 έληξε ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Al Bayt Stadium ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία. Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό, με τον Φίλκρουγκ να ισοφαρίζει στο 83′. Στο παιχνίδι της πρόκρισης οι Γερμανοί, κρατούν το προβάδισμα στον όμιλο οι Ισπανοί.

Ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία για την δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το παιχνίδι έληξε 1-1 και πλέον η Μάνσταφτ έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ στο 62ο λεπτό, με τον Φίλκρουγκ να ισοφαρίζει στο 83′.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά η Ισπανία ήταν εκείνη που πήρε την μπάλα στα πόδια της. Μάλιστα στο 7′ είχε και καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Γκάβι και Πέδρι συνδυάστηκαν πολύ ωραία εκτός περιοχής. Ο Όλμο πήρε την κατοχή, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Νόιερ να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Η Γερμανία επιχείρησε να πρεσάρει πιο ψηλά προσπαθώντας να διασπάσει την κυκλοφορία της ομάδας του Ενρίκε. Ωστόσο δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν. Μάλιστα, η πρώτη τελική κατεγράφη στο 25′, με το σουτ του Γκνάμπρι να περνάει άουτ. Το πρώτο μέρος συνέχιζε χωρίς ευκαιρίες.

Στο 40ο λεπτό ο Κίμιχ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ρίντιγκερ έκανε την κίνηση νωρίτερα, πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Μάλιστα, το ημιαυτόματο οφσάιντ ακύρωσε το γκολ.

Η Γερμανία στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους πίεζε ξανά ψηλά και στο 56ο λεπτό είχε καλή στιγμή με τον Κίμιχ, έπειτα από κλέψιμό του. Οι Ισπανοί έχτιζαν από πίσω και έβρισκαν κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Έτσι, στο 62ο λεπτό μπήκαν μπροστά στο σκορ. Ο Όλμο τροφοδότησε τον Άλμπα από τα αριστερά, εκείνος έψαξε τον Μοράτα που έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι. Ο Μοράτα τσίμπησε την μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Ισπανία εξακολουθούσε να βρίσκει κενούς χώρους και είχε στο 65′ καλή στιγμή με τον Ασένσιο. Ο Φλικ προσπάθησε να αλλάξει κάποια πράγματα στην επίθεση. Στο 73′ ο Μουσιάλα βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Σιμόν, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Άλμπα (82′ Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Γκάβι (66′ Νίκο Γουίλιαμς), Πέδρι, Όλμο, Φεράν (54′ Μοράτα), Ασένσιο (66′ Κόκε).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κέρερ (70′ Κλόστερμαν), Ρίντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ (87′ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85′ Χόφμαν), Μίλερ (70′ Φίλκρουγκ), Γκιντογκάν (70′ Σανέ), Μουσιάλα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως την μετέδωσε η ιστοσελίδα μας sport-fm.com.cy:

Έναρξη του αγώνα.

7‘ Δοκάρι για την Ισπανία! Επληκτικό σουτ του Όλμο, ο Νόγιερ βρίσκει την μπάλα, χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και φεύγει κόρνερ!

16‘ Η Γερμανία συνεχίζει να πρεσάρει ψηλά και να σπάει την κυκλοφορία των Ισπανών, οι οποίοι εξακολουθούν να έχουν την κατοχή. Η ομάδα του Ενρίκε έχει και το δοκάρι από το 7ο λεπτό.

22‘ Σουτ του Άλμπα, η μπάλα φεύγει άουτ. Νέα απειλή από τους Ισπανούς.

25‘ Πρώτη τελική για τη Γερμανία. Ο Γκνάμπρι έκανε το σουτ με το αριστερό από τα δεξιά, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Σιμόν.

26‘ Λάθος από τον Νόιερ, που γύρισε σε Ισπανό παίκτη. Ο Φεράν Τόρες πάτησε περιοχή, αλλά ο Ράουμ έβαλε στοπ στο σουτ του.

37‘ Κίτρινη κάρτα στον Κέρερ.

39′ Ο Κίμιχ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Ρίντιγκερ έκανε την κίνηση νωρίτερα, πήρε την κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν εκτεθειμένος. Το ημιαυτόματο οφσάιντ ακύρωσε το γκολ.

44‘ Κίτρινη κάρτα στον Μπουσκέτς.

Ημίχρονο.

Έναρξη Β’ ημιχρόνου

48‘ Η Γερμανία συνεχίζει να πρεσάρει ψηλά και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους.

54‘ Πρώτη αλλαγή για την Ισπανία, που αναζητά περισσότερα στην επίθεση. Ο Φεράν Τόρες αφήνει τη θέση του στον Μοράτα, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή, με τον Ασένσιο, να γυρίζει δεξιά.

58‘ Κίτρινη κάρτα στον Γκορέτσκα.

59‘ Μακρινό σουτ από τον Όλμο, ο Νόιερ μπλόκαρε με ευκολία.

60‘ Κίτρινη κάρτα στον Κίμιχ

62′ ΓΚΟΛ για την Ισπανία! Η Ισπανία μπαίνει μπροστά στο σκορ στην πρώτη τελική της στο δεύτερο μέρος. Ο Όλμο τροφοδότησε τον Άλμπα από τα αριστερά, εκείνος έψαξε τον Μοράτα που έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι. Ο Μοράτα τσίμπησε την μπάλα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

74‘ Ο Σανέ τροφοδότησε τον Μουσιάλα στην πλάτη της άμυνας της Ισπανίας, με τον Σιμόν να αποκρούει. Στη συνέχεια κεφαλιά του Φίλκρουγκ πέρασε άουτ.

83′ ΓΚΟΛ για την Γερμανία! Η Γερμανία ισοφαρίζει με τον Φίλκριγκ. Η Μάνσαφτ κυκλοφόρησε την μπάλα, ο Μουσιάλα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο επιθετικός της Βέρντερ Βρέμης πήρε την κατοχή και νίκησε τον Σιμόν για το 1-1.

90‘ Έξι λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων

Τέλος αγώνα.


ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Άλμπα (82′ Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπούσκετς, Γκάβι (66′ Νίκο Γουίλιαμς), Πέδρι, Όλμο, Φεράν (54′ Μοράτα), Ασένσιο (66′ Κόκε).
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κέρερ (70′ Κλόστερμαν), Ρίντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ (87′ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85′ Χόφμαν), Μίλερ (70′ Φίλκρουγκ), Γκιντογκάν (70′ Σανέ), Μουσιάλα.
ΣΚΟΡΕΡ: 62′ Μοράτα / 83′ Φίλκριγκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44′ Μπουσκέτς / 37′ Κέρερ, 58′ Γκορέτσκα, 60′ Κίμιχ


btm