Ο Πιέρος Σωτηρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Goal n’ Roll» της Cytavision όπου σχολίασε το ντέρμπι των «αιωνίων».

Αναλυτικά:

«Όταν παίζεις σε ένα ντέρμπι όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ένας από τους λόγους που κερδίζει ο ΑΠΟΕΛ εύκολα την Ομόνοια είναι και ο κόσμος. Ήταν γεμάτο το γήπεδο και η αύρα του κόσμου βοήθησε».

Τι ξεχώρισε σήμερα από τον ΑΠΟΕΛ: «Το πάθος και ο κόσμος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα τον ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και πριν την αποβολή. Και πριν την κόκκινη ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος και έδειχνε ότι είναι η ομάδα που ήθελε να σκοράρει».

Για τα δυο γκολ που προήλθαν από φάουλ: «Αν δείτε τα προηγούμενα φάουλ γίνονταν με αριστερό πόδι. Στα δύο γκολ που δέχθηκε η Ομόνοια ήταν με δεξί πόδι. Ο Σαρφό δεν χτυπούσε καλά τα πρώτα φάουλ και τον άλλαξε, πήγε ο Βιγιαφάνες».

Αν έχει πεθυμήσει να να παίξει σε ένα τέτοιο ντέρμπι: «Μου λείπει αυτή η ατμόσφαιρα, στην Ιαπωνία είναι διαφορετικά».

Αν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει μέχρι τέλους: «Ακούω ότι η Πάφος FC και ο Άρης έχουν δυνατές ομάδες. Πιστεύω μπορεί να χτυπήσει πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ έχει το DNA του νικητή, του πρωταθλητή».

Πως είδε την Ομόνοια: «Την είδα μέτρια προς κακή. Ήταν και η αποβολή και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι».

«Τα παιδιά μου μεγαλώνουν, ζητούν τον παππού και την γιαγιά, ίσως… ίσως επιστρέψουμε στην Κύπρο».ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ