Αν αντιμετωπιστεί ομαλά το ζήτημα και συνεχίσουν στην ομάδα, θα χρειαστεί να «φτύσουν αίμα» για να τους εμπιστευτεί ο προπονητής…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)

Αυτά του έλειπαν τώρα του Απόλλωνα. Να έχει να διαχειριστεί και κρούσματα απειθαρχίας η διοίκηση. Κάθε χρόνο σχεδόν, τα ίδια. Πάντα κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές από τη μια στιγμή στην άλλη διαπράτταν πειθαρχικό παράπτωμα και τίθεντο εκτός ομάδας.

Φέτος, ήταν η σειρά των Εουκλίδες Καμπράλ, Πατρίκ Γιόστεν και Ερβίν Ονγκεντά βάσει της ενημερώσης να διαπράξουν πειθαρχικό παράπτωμα. Τι είδους παράπτωμα ήταν αυτό, δεν έγινε γνωστό, όμως, για να μην μείνουν εκτός αποστολής του αγώνα με την ΑΕΚ σημαίνει πως δεν ήταν ένα αθώο… παραπτωματάκι.

Συνήθως ποδοσφαιριστές – παραπτωματίες, δύσκολα «επιβιώνουν» σε μία ομάδα, οπόταν έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο εξής. Θα απολογηθούν (αν δεν το έκαναν ήδη); Και αν απολογηθούν θα είναι αρκετό αυτό για να μην τεθεί θέμα αποχώρησής τους από τον Απόλλωνα; Συνήθως κάτι τέτοια περιστατικά φέρνουν «ραγίσματα».

Αν πάλι αντιμετωπιστεί ομαλά το ζήτημα αυτό και συνεχίσουν στην ομάδα, θα χρειαστεί να «φτύσουν αίμα» για να τους εμπιστευτεί ο προπονητής τους και να ανταποδώσουν με ουσιαστική προσφορά στο γήπεδο.

Διαψεύστηκε πάντως από τον Φανούριο Κωνσταντίνου πως προπονούνται με την εφηβική ομάδα οι τρεις παίκτες και πως κάποιες γραπτές αναφορές στον ηλεκτρονικό Τύπο περί τούτου είναι -όπως είπε- ψέματα.ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ