Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Όταν είσαι ο Απόλλωνας, η ήττα είναι ήττα. Δεν έχει τίποτα να κρατήσεις, εκτός από τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής. Όταν είσαι ο Απόλλωνας και απέχεις δέκα βαθμούς από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, δεν είναι κάτι που περιμέναμε. Σαφέστατα μας ενοχλεί το γεγονός πως η εικόνα που έβγαλε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα, δεν αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία. Πληρώσαμε την επιθετική μας δυστοκία. Κάναμε πολλές ευκαιρίες σε πολλά παιχνίδια που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Χάσαμε βαθμούς για λόγους συγκέντρωσης. Είναι λάθη που πληρώνουμε από την αρχή της χρονιάς και τα έχουμε παραδεχτεί. Θα διορθωθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, είναι θέμα χρόνου ο Απόλλωνας να πάρει μπρος και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Πρέπει να αποβληθεί η τοξικότητα που υπάρχει. Μόνο μονιασμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση, δεν μπορούν μόνο οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές, πρέπει και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να είναι σωστή για να τα καταφέρουμε. Δεν μπορούμε μόνοι μας».

Αν είναι ψυχολογικό το πρόβλημα: «Θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό το πρόβλημα και όχι ικανότητας. Είναι οι ίδιοι ποδοσφαιριστές που σκόραραν πολλά γκολ τα προηγούμενα χρόνια. Αν δείτε ευκαιρίες με Ολυμπιακό, με Καρμιώτισσα που χάθηκαν. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας. Πρέπει με την βοήθεια του κόσμου να πάρουμε νίκες και να επιστρέψουμε».

Για το γεγονός πως έχουν πετύχει μόνο 11 γκολ: «Οι αριθμοί τις πλύστες φορές λένε την αλήθεια. Λέω τις πλύστες γιατί τα 10 γκολ που έχουμε δεχτεί, τα περισσότερα ήταν από πέναλτι και μάλιστα σε νεκρό χρόνο».

Για τις απουσίες: «Είχαμε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα δύο ποδοσφαιριστών που έμειναν εκτός προπονήσεων και θα τεθούν στη διάθεση της Διοίκησης. Σήμερα θα αποφασιστεί τι θα συμβεί μαζί τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις είμαστε αμείλικτοι».

«Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Έχουμε κάνει σοβαρά λάθη, υπάρχουν αδυναμίες, υπάρχουν όμως και τρομερές δυνατότητες.

Για το Λεμεσιανό ντέρμπι που έρχεται: «Είναι μία γιορτή για τη Λεμεσό. Καλούμε τον κόσμο να μείνει μακριά από ακρότητες, να το απολαύσουν».

Αν γνωρίζουν πότε θα μπουν στο νέο γήπεδο: «Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα μπούμε, όμως είναι θέματα διαδικαστικά, θέματα ασφάλειας και κάποιες λεπτομέρειες και διαδικασίες που απομένουν. Το γήπεδο είναι έτοιμο προς χρήση».


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ