Τα παθήματα της φετινής σεζόν, ίσως αποτελέσουν μαθήματα για το μέλλον. Για όλους στο στρατόπεδο των περσινών πρωταθλητών.

Και πέρυσι είχε τα προβλήματά του ο Απόλλωνας, ειδικά προς το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ, όμως, λάμβανε τέρματα από… παντού διαθέτοντας τον καλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα και είχε την απαιτούμενη πειθαρχία στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.

Πρόλαβε και μάζεψε ποσοτικά τους πόντους που χρειάζονταν, αξιοποιούσε τις βαθμολογικές απώλειες των ανταγωνιστών του που κουβαλούσαν και το ευρωπαϊκό… βάρος, έχτισε δυναμική, δημιούργησε αποστάσεις ασφαλείας και το τέλος της προηγούμενης σεζόν, παρά τα πολλά και συνεχόμενα κάζα, βρήκε τον Απόλλωνα πρωταθλητή.

Φέτος, οι κυανόλευκοι έπαθαν οι ίδιοι αυτό που είχαν πάθει πέρυσι οι ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα να… τρέχουν και να μην φτάνουν. Διότι αυτό το -10 από την κορυφή, είτε θα διατηρηθεί, είτε θα γίνει -11 ή -13. Πάντως, ο Μακρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος στη συνέντευξη μετά από την ήττα από την ΑΕΚ, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους επιθετικούς της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι με την ΑΕΛ πλέον θα έχει τον χαρακτήρα… τελικού, διότι σε περίπτωση νέας απώλειας, οι γαλάζιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τους στόχους τους. 

ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ